Sesimizi Müzik Piyasasına, İnternet Ortamından Tanıtmak Mümkünmüdür ?
-
Arkadaşım Türker Eryek, lise döneminde hayalini kurduğu gitarcı çocuk modeline ulaşmış durumda. Halen inanamasamda, gayet güzel bir sesi ve beraberinde getirdiği dolu dizgin hırsı var. Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanan videoların, belirli seviyeyi geçmeyeceğini düşünerek araştırmaya başladım. Buradan parlak fikirler çıkacağına inanıyorum. Çeşitli şarkıların seslendirildiği videoların, sadece tanıtım amacı güderek paylaşıldığı ortamlar mevcutmudur ?
-
faceden bi grup kurarak çok sayıda takipçiye ulaşırsa yeter bence . onu bulurlar
-
Hacı öyle azcık gitar çalmayla olacak işler değil bunlar :)
-
videosunu facebook a koy link ver bütün tahribat paylaşsın garanti
-
enbe orkestrasının kurucusu behzat gerçekerin bu ara yaptığı bu zaten aslı güngörle başladı elvan günaydınla devam ediyor eğer dedğin kadar sağlamsa arkadaşın bence enbe orkestrasına bir türlü ulaşssın bence farkedilir iyiyse ;)
-
youtube a ver.yetenekliyse kaparlar.(örn:justin bieber)
-
hocam videon varsa koy buraya fan sayfasinda yayınlıyayım.
-
Bir site açalım.Ardın facebook twetwe ff gibi sosyal paylaşım sitelerini direk birini bağlayıp hepsinde yayın yapsın.Facebooka yukledıgı videoyu yaysın ancak videoya kendi site ismini de yazsın.Merak edenler siteye bakıp inceler.Videoyu aynı şekil tum video sitelerine uplasın.Ama dediğimi yapsın videoya kendin sitesinin linki koysun merak edenler siteye eminim girecektir.
edit: Facebook video linkini burdada verirsin sayfalarımızda filan paylasırız.Olmıyacak diye birşey yoktur tanıtımını yapmaya calişırız.YA TUTARSA :D