Sesle Kontrol

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama uzun zamandır merak ettiğim bir konu var.

Sesle bilgisayar' ı kontrol edebildiğimiz open source bir kaynak var mıdır? Amacım sesle kod yazdırmak, ne kadarı yapılabilir, ne kadarı yapılamaz. Bunun limitleri nedir, hiçbir fikrim yok. Sadece merakımdan soruyorum.

Sesleri yazıya nasıl dökebiliriz, bununla ilgili bir örnek var mıdır ? 

Dil olarak java, delphi, c, c++, php olursa benim için daha iyi olur .

ek olarak sanırım görme engelliler için kullanılıyor böyle şeyler

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

.net kütüphanesi ingilizceyi destekliyor hocam onu kullanarak ben bir ara program yazmıştım sesle müzik açıyor facee falan giriyordu fakat türkçe dil desteği yoktu ama windows 10 la birlikte bu destek artacak diye biliyorum türkçe desteği gelirse onunla birşeyler yapabilirsin. Kütüphane adını tam hatırlamıyorum ama bulursam yazarım 

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

.net kütüphanesi ingilizceyi destekliyor hocam onu kullanarak ben bir ara program yazmıştım sesle müzik açıyor facee falan giriyordu fakat türkçe dil desteği yoktu ama windows 10 la birlikte bu destek artacak diye biliyorum türkçe desteği gelirse onunla birşeyler yapabilirsin. Kütüphane adını tam hatırlamıyorum ama bulursam yazarım 

hocam ingilizce olması sorun teşkil etmiyor,

http://lifehacker.com/391884/control-your-pc-with-your-voice

burdaki adamın söylediklerini inanılmaz hızlı bir şekilde yanıtlıyor. Ama download linkini bulamadım ya da ücretli mi onu da göremedim :)

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

w7 nin kendi speech recognition programı değilmi bu ?!... kullanmıştım bi ara görüntüler tanıdık geldi de.

valar morghulis ...
Toplam Hit: 866 Toplam Mesaj: 4