Sesli Chat Hakkında Soru ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek

arkadaşlar etrafdolaşan yığınla chat sitesi var merak ettiğim bir konu var.

bunların işlevi nasıl gerçekleşiyor adam script i alıyor host a çakıyor sonra devam mı ?

konu ile ilgili bilgisi olan varsa biraaz kafa patlatmak istiyorum :) sadece merak:) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Google bu konuda önemli bir misyon üstleniyor.

''Sesli Chat'' ''Chat'' ''Sohbet'' vb. kelimeler bu tip sitelerin hitinde önemli etkenler.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    arkadaşlar script bulduk host a attık. fakat odalar açılmıyor bunlar için araştırdım yok oda alıcan falan filan dediler bunun tam mantığı nedir ? ve bu odaları biz hostlarda oluşturamıyor muyuz ? mirc oda gibi mi bunlar ? yaa biraz merak ettim bu konu ile uğraşmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hacı ailenizin hitteri bi yazsın bakem :)

chat te artık irc bitmiş durumda sesli chatte keza öyle Türkiyede az bulunan yurtdışında yaygın olan msn chat var giriş yapıyorsun msn inden kullanıcı adın felan görüşmeden yazışıyorsun

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek

abicim şimdi bu olay nasıl işliyor merak ediyorum bu sanırım chat için bir host mu oda mı ne alnıyor muş biliyor musun ?

Toplam Hit: 2166 Toplam Mesaj: 5