Sesli Chat Scripti....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    abler ablalar tarafsız kalanlar sayın tarikatül tahrübat falan filan işte

abi sesli chat scripti lazım elinde olan varsa versin kafayı yicem artık bi bulamadım yazıcam ama onada yemio :D

elinde olan varsa nsaıl kullanacağımızı ve ne kadar band falan yedğini verirse yazarsa minnetar kalırım
    bana bir sesli chat scripti verenin 40 yıl kölesi olurum.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    yokmu kimsede bi sesli chat scripti beah.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    aaah buzulum aahh ben zamanında 1 ya kıjımı yırttım yok öyle bi script yani o script deil cok arastırdım cok para o bi server var ordan alıosun onlar sana kuruo yılda bi kere 500 ödüosun panel için her ayda kanal parasına göre para ödüon 6 kanal 170 dolardı sanırım cok döt bi iş bu sesli chat ben bi kız için yapacaktım oof of :( bulamadım zamanında simdi sallamıom :) urasma cok kazık bi olay =)

BAN
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    BuZuL bende sesli görüntülü vardı bir ara www.hepsibeles.net/script.htm ya bak oralarda olması lazım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 770 Toplam Mesaj: 4