folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sesli Şiirim Sitelerde Dolaşıyor :)

Sesli Şiirim Sitelerde Dolaşıyor :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.fatikan.com/

geçen sene bi radyoda şiir okuyordum çekmişler eklemişler şaşırdım orda görünce bıraktım bu işleri tabi

amacım site reklamı yapmak değil !! orda anasayfada aşağıda müzik listesinde deniz vasili diye isimi tıklayın dinleyin

nasılmış bide sizden cvp almak istiyorum yuhalauanlar olabilir :) şiir benim deil cemal safi nin ben okudum::)=

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

yeme bizi len, isminin yanına :) işareti koymuşlar ya senin siten, ya da bi arkadaşının.

sesin de iğrençmiş yuuuuuuuuuuuuuu :D

arap şükrüyü dinliym :D o daha güzel

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    sesin şiir okumaya uyumlu ama ben şiiri beğenmedim:)  bide müziğin sesi birazdaha açık olsa iyi olurmuş senin sesin çok ortada kalmış  ama sesin güzel şiir okumak için
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

baron yerim seni siteyi bilmiyorum bi abla yapmış eklettirmiş oraya. amatörceydi zaten. sanal radyo benim bir tane sitem oldu oda kapandı isminide veriyim ücretsizs

sevgiforumu.net ftp türünde bişeydi hatta tbt de de aradım ücretsiz host ama bişey yapamadım halen forum açabilsem halen açamadım

sesin kötü diyebilirsin eleştirebilirsin bende biliyorum kötü olduğunu heeehe:)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

baron yerim seni siteyi bilmiyorum bi abla yapmış eklettirmiş oraya. amatörceydi zaten. sanal radyo benim bir tane sitem oldu oda kapandı isminide veriyim ücretsizs

sevgiforumu.net ftp türünde bişeydi hatta tbt de de aradım ücretsiz host ama bişey yapamadım halen forum açabilsem halen açamadım

sesin kötü diyebilirsin eleştirebilirsin bende biliyorum kötü olduğunu heeehe:)

-----------------------------

işte suçluluk psikolojisi budur :)

///______________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Senn sesin bu kadar kalın diildi :) alalal alla :| Bide giriş Oflu Hoca nn sesi gibi :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

eleştirebilirsiniz demişin eleştireyim..

harfleri yutuorsun,
    ve durulmucak yerde duruor, durulcak yerde dümdüz okuosun,

bi vurgu bi duygu yok. ses ise beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez.. orasına bişi diyemem

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

adam gibi eleştiri yaptığın için teşekkürler nickimyok haci.

hiç anlamam aslında böyle okumadan ama 15 kişi ısrar edince bi anda malesef okumak zorunda kaldım radyoda :)( 

Toplam Hit: 896 Toplam Mesaj: 8