Sesli Şiirim Sitelerde Dolaşıyor :)
-
geçen sene bi radyoda şiir okuyordum çekmişler eklemişler şaşırdım orda görünce bıraktım bu işleri tabi
amacım site reklamı yapmak değil !! orda anasayfada aşağıda müzik listesinde deniz vasili diye isimi tıklayın dinleyin
nasılmış bide sizden cvp almak istiyorum yuhalauanlar olabilir :) şiir benim deil cemal safi nin ben okudum::)=
-
yeme bizi len, isminin yanına :) işareti koymuşlar ya senin siten, ya da bi arkadaşının.
sesin de iğrençmiş yuuuuuuuuuuuuuu :D
arap şükrüyü dinliym :D o daha güzel
-
sesin şiir okumaya uyumlu ama ben şiiri beğenmedim:) bide müziğin sesi birazdaha açık olsa iyi olurmuş senin sesin çok ortada kalmış ama sesin güzel şiir okumak için
-
baron yerim seni siteyi bilmiyorum bi abla yapmış eklettirmiş oraya. amatörceydi zaten. sanal radyo
benim bir tane sitem oldu oda kapandı isminide veriyim ücretsizssevgiforumu.net ftp türünde bişeydi hatta tbt de de aradım ücretsiz host ama bişey yapamadım halen forum açabilsem halen açamadım
sesin kötü diyebilirsin eleştirebilirsin bende biliyorum kötü olduğunu heeehe:)
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------baron yerim seni siteyi bilmiyorum bi abla yapmış eklettirmiş oraya. amatörceydi zaten. sanal radyo
benim bir tane sitem oldu oda kapandı isminide veriyim ücretsizssevgiforumu.net ftp türünde bişeydi hatta tbt de de aradım ücretsiz host ama bişey yapamadım halen forum açabilsem halen açamadım
sesin kötü diyebilirsin eleştirebilirsin bende biliyorum kötü olduğunu heeehe:)
-----------------------------işte suçluluk psikolojisi budur :)
-
Senn sesin bu kadar kalın diildi :) alalal alla :| Bide giriş Oflu Hoca nn sesi gibi :|
-
eleştirebilirsiniz demişin eleştireyim..
harfleri yutuorsun,
ve durulmucak yerde duruor, durulcak yerde dümdüz okuosun,bi vurgu bi duygu yok. ses ise beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez.. orasına bişi diyemem
-
adam gibi eleştiri yaptığın için teşekkürler nickimyok haci.
hiç anlamam aslında böyle okumadan ama 15 kişi ısrar edince bi anda malesef okumak zorunda kaldım radyoda :)(