Sesli Sitelerdeki Banlari Acmak
-
merhaba arkadaslar yaf bazi sitedeki insanlik disi bu ban olayini nasil halledebiliriz acaba bana yardimci olabilecek hayirsever arkadaslar varsa sevinirim :)) su banlanmayi halletmek lazim demi programcilar varsa önceliklidirler ::))
-
merhaba arkadaslar yaf bazi sitedeki insanlik disi bu ban olayini nasil halledebiliriz acaba bana yardimci olabilecek hayirsever arkadaslar varsa sevinirim :)) su banlanmayi halletmek lazim demi programcilar varsa önceliklidirler ::))
-----------------------------------------------------------------------------
tempory ini sil, bağlantını kes yeniden bağlan -
+nickini değiştir.
-
siteden kastın irc ise ip değiştir gir.
site ise eğer ip değiş farklı isimle kayıt ol -
arkadaşlar konu başlığı sesli chat siteleri. ve bende aynen bu şekilde bi ban yedim. makinaya format ttim modemi resetledim olmuyo olmuyo olmuyo. bunu yapabilecek bi proğram varmı arkadaşlar :(( buraya yazmadan msn den falan yardım edebilecek bi arkadaş varsa inanın çok mutlu olurum :((
-
format attiktan sonra bilgisayara yine ayni ismi veriyosan sorun cikar. site ban lari sadece ip ve nicke degil bilgisayar ismine gore atilir cogu zaman. ayni mantik irc deki oper larin ban lari icin de gecerli. sban yemissen bilgisayar ismini degisene kadar giremezsin
yani formata falan gerek yok. ip ni degistirip cookieleri sildikten sonra bilgisayarima sag tikla ozelliklerden bilgisayar adina oradan da degistire gelip bilgisayarinin adini degistirip siteye girebilirsin