folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Sesli Sitelerdeki Banlari Acmak

Sesli Sitelerdeki Banlari Acmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deloyloy
    deloyloy's avatar
    Erkek
    merhaba arkadaslar yaf bazi sitedeki insanlik disi bu ban olayini nasil halledebiliriz acaba bana yardimci olabilecek hayirsever arkadaslar varsa sevinirim :)) su banlanmayi halletmek lazim demi programcilar varsa önceliklidirler ::))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet
    ahmet's avatar
    Erkek
    merhaba arkadaslar yaf bazi sitedeki insanlik disi bu ban olayini nasil halledebiliriz acaba bana yardimci olabilecek hayirsever arkadaslar varsa sevinirim :)) su banlanmayi halletmek lazim demi programcilar varsa önceliklidirler ::))
    -----------------------------------------------------------------------------

tempory ini sil, bağlantını kes yeniden bağlan

Çok çalış, duvarda yazmaz her kural... ------------------------------------- Herkes tarafından doğru kabul edilen şeyler büyük olasılıkla yanlıştır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet
    ahmet's avatar
    Erkek
    +nickini değiştir.

Çok çalış, duvarda yazmaz her kural... ------------------------------------- Herkes tarafından doğru kabul edilen şeyler büyük olasılıkla yanlıştır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    siteden kastın irc ise ip değiştir gir.
    site ise eğer ip değiş farklı isimle kayıt ol

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaspc
    beyaspc's avatar
    Erkek

arkadaşlar konu başlığı sesli chat siteleri. ve bende aynen bu şekilde bi ban yedim. makinaya format ttim modemi resetledim olmuyo olmuyo olmuyo. bunu yapabilecek bi proğram varmı arkadaşlar :(( buraya yazmadan msn den falan yardım edebilecek bi arkadaş varsa inanın çok mutlu olurum :((

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeAdPaN
    DeAdPaN's avatar
    Erkek

format attiktan sonra bilgisayara yine ayni ismi veriyosan sorun cikar. site ban lari sadece ip ve nicke degil bilgisayar ismine gore atilir cogu zaman. ayni mantik irc deki oper larin  ban lari icin de gecerli. sban yemissen bilgisayar ismini degisene kadar giremezsin

yani formata falan gerek yok. ip ni degistirip cookieleri sildikten sonra bilgisayarima sag tikla ozelliklerden bilgisayar adina oradan da degistire gelip bilgisayarinin adini degistirip siteye girebilirsin

Toplam Hit: 1224 Toplam Mesaj: 6