Sessiz Gecenin Ardından Bilgisayarın Hediyesi
-
edip akbayram dinlerken başlığı böyle yapayım dedim =)gelelim asıl meseleye arkadaşlar akşamdan kapadım bilgisayarı sabah çalıştırdığımda ekrana görüntü vermedi biraz uğraştım tozdan olabilir diye ama bişey değişmedi biraz daha açıklayayım sorunu kasa sorunsuz çalışıyor gibi görünüyor fakat ekrana görüntü gelmiyor bence kablolarda bir sorun var birde sizin fikirlerinizi alayım dedim
-
bu mesajıda ekran karanlıkkenmi yazdin
-
-----------------
zuhahaahha züper cevap beni akşam akşam güldürdünya , allah ne muradın varsa versin :))))) -
güç kaynağına by by demiş olabilirsin
anakartda sorun olabilir
ekran kartında sorun olabilir
aklıma başka bişi gelmedi :D
-
1 güç kaynagı
2 anakart
3 işlemci
4 ekran kartı
tavsiyem başka bir saglam bilgisayar bulup bunların hepsini tek tek senın bilgisayara takıp denemen:)
-
kasayı al komşuya git orda dene saglamsa monitörü al git ::D iyi bi deneme yanılma yöntemi.
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------
kasayı al komşuya git orda dene saglamsa monitörü al git ::D iyi bi deneme yanılma yöntemi.
-----------------------------mantıklı bir haraket(:
(bence güc kaynağında sorun var sorunu çözünce yazarsen sevinirim merak ettim :D)
-
ekran kartının çalışmasında sorun olsa pc açılmazdı.
powerde sorun olsaydı elektriği alamadığı için gene pc açılmaz ve kasa normal çalışır gibi de görünmezdi.
montörünün ekran kartına bağlantı kablosunda olabilir sorun. ya da ekran kartının soketinde. görüntü ekran kartından çıkıyordur muhtemelen ama monitöre varmadan bi sorun oluyor demekki. ya da monitörün kendisinde. önce monitörü başka bir pcde dene derim. eğer sorun yoksa ekran kartından monitöre çıkış yolunda bir sorun vardır. tek seçenek kalır:)
remi unutmuşum remde de sorun olabilir ama o kısa bir bip sesi vermeliydi. sen yine de eline almışken rem ekran kartı filan onları bi çıkar tak bazen işe yarıyor. temassızlıkları gideriyor.
-
buraqgo bunu yazdı:
hee karanlıkken yazdım hoşunamı gitti hayırdır=))sorun powersupply deymiş asus 400 watt aldım canavar gibi oldu =))
-
kim derdi benimle şuan aynı sorunu bir diğeride paylaşıyor diye.
hastalığın belirtileri aynen benim pc dede mevcut. bu arada karanlık ekranda nasılmı yazıyorum. programlar çalışıyor fakat sadece masa üstü yok. pover sullf mudur nedir tam okumadığım için telffüz edemiyorum. ondanmıdır acaba benimkindede sorun. yarın ilk iş ona baktırayım ozaman