Setup Project İle İlglli Bir Soru
-
merhaba arkadaşlar
kısaca sorunumu anlatmam gerekirse. 1 tane projem var,visual studio nun kendi içinedeki setup sistemiyle setup oluşturdum fakat olay şöyleki bu setupın sadece admin yetkilii bir kullanıcının açabilmesi lazım bunu nasıl halledebilirim ? projemde manifest dosyam var ama sanırım oraya etki etmiyor.
şu anki haliyle domain olan makinede bile adam setupı çalıştırıp sorunsuz şekilde kaldırma,kurma işlemlerini yapabiliyor.bunun önüne geçmem lazım.
-
-
tam olarak cevap göremedim :|
orca adlı bir developer tool ile msi a yeni flag ekleyerek falanda bişiler anlatanlar var ama onlarda net değil :|
-
evet cevap yokmuş orda sadece tartışma vardı, fikir vermesi açısından paylaştım.. mesajını gördüğümde çok uygun değildim detaylı bakamadım. şimdi iki yerde cevap buldum dene istersen bakalım
http://blogs.msdn.com/b/astebner/archive/2007/05/04/2419593.aspx

-
farklı install maker'lar denesen?
Smart Install Maker

Require kısmından ayarlayabilirsin.
http://kat.ph/usearch/smart%20install%20maker/
Serial ile çalışabilmekte.
-
@daft yüksek ihtimal aradıgım şey ondada yok
@unbalanced : bende aynı linklere baktımda tam olarak algılıyamadım wix3 ün falan kullanımını
launch conditions adminuser ekledim.
bu sayede kullanıcı programı kuramıyor ok. admin yetkisi ile kurdugum zamanda bu sefer program kullanıcıda gözükmüyor. admin profiline kuruyor programı.
-
bu aralar çok fazla vaktim yok hocam deneyemiyorum bir şeyi.. hem konun up olsun.. hem de bu durumu stackoverflow.com a bir sor, oradan
muhtemelen bir cevap gelir. ancak yarın öğlene doğru yaz daha çok cvp alırsın
-
Bu arada konu askıda kalmasın sorunu çözdüm.Biraz kurcalamak gerektirdi ama sorun aslında basitmiş. Microsoft bunu niye bi property olarak eklememiş anlamış değilim. en basit yöntemle şu oluyor fakat dikkat edin kurulum yaparken tüm kullanıcıları seçmeniz lazım. Diğer yöntemleride merak eden olursa yazabilirim ama gerek yok uğraşmayın.
1) Open your Setup Project, View->Launch Conditions.
2) Right click on Launch Conditions, and add a new Condition in your Launch Conditions.
3) Right click the Condition, choose Properties Window.
4) Set Condition to AdminUser.
5) Build and install.