Setup Yok
-
worms world party oyununu indirdim 700 mb içinde setup yok bın dosyası var 675 mb lık nasıl yuklerim bilen var mı
-
Bin dosyası cdnin imajıdır. İso Buster programını kur. Programla bin dosyasını aç. Dosyanın içeriğini göreceksin.Sol taraftan cd'ye sağ tıkla dosyaları çıkart ya da ona benzer birşey olması lazım. Ona tıklayarak dosyaları bir klasöre çıkart.
-
deamontools u denedinmi
-
Birden çok seçeneğin var.
1- PowerISO vb. programlar ile sanal sürücü oluşturarak .bin dosyasını içine atıp çalıştırabilirsin.
2- UltraISO, PowerISO, IsoBuster vb. programlar ile .bin dosyasını .iso dosyasına çevirebilir ve ister sanal sürücüde ister bir CD ye yazarak kullanabilirsin.
3- Bunlarla hiç uğraşamam dersen, en basitinden WinRaR ile çalıştırıp, içindeki dosyaları görebilir, buradan Setup.exe dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlatabilirsin. Ama oyun CD siz çalışmıyorsa, 2. seçeneği tercih etmeni öneririm.
Kolay gelsin...
-
UltraIso programını da kullanabilirsin
-
Mürid kardeşim daemon tools programı ile sorununu halledebilirsn.programı kurduktan sonra mount imaj yap tamamdır. SAYGILARLA
-
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Bin dosyası cdnin imajıdır. İso Buster programını kur. Programla bin dosyasını aç. Dosyanın içeriğini göreceksin.Sol taraftan cd'ye sağ tıkla dosyaları çıkart ya da ona benzer birşey olması lazım. Ona tıklayarak dosyaları bir klasöre çıkart.
-----------------------------geç deneyebildi ama denedim oldu. iki cihanda aziz ol yiğidim...
diğer arkadaşlarada teşekkür ederim sağolsunlar