Setup Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek
    worms world party oyununu indirdim 700 mb içinde setup yok bın dosyası var 675 mb lık nasıl yuklerim bilen var mı

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Bin dosyası cdnin imajıdır. İso Buster programını kur. Programla bin dosyasını aç. Dosyanın içeriğini göreceksin.Sol taraftan cd'ye sağ tıkla dosyaları çıkart ya da ona benzer birşey olması lazım. Ona tıklayarak dosyaları bir klasöre çıkart.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    deamontools u denedinmi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Birden çok seçeneğin var.

1- PowerISO vb. programlar ile sanal sürücü oluşturarak .bin dosyasını içine atıp çalıştırabilirsin.

2- UltraISO, PowerISO, IsoBuster vb. programlar ile .bin dosyasını .iso dosyasına çevirebilir ve ister sanal sürücüde ister bir CD ye yazarak kullanabilirsin.

3- Bunlarla hiç uğraşamam dersen, en basitinden WinRaR ile çalıştırıp, içindeki dosyaları görebilir, buradan Setup.exe dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlatabilirsin. Ama oyun CD siz çalışmıyorsa, 2. seçeneği tercih etmeni öneririm.

Kolay gelsin...

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

UltraIso programını da kullanabilirsin 

Tren odun seçmez hacı abi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    -_HaWk_-
    -_HaWk_-'s avatar
    Erkek
    Mürid kardeşim daemon tools programı ile sorununu halledebilirsn.programı kurduktan sonra mount imaj yap tamamdır. SAYGILARLA

En büyük farkım bu dünyadaki hayatım...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    sss

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bin dosyası cdnin imajıdır. İso Buster programını kur. Programla bin dosyasını aç. Dosyanın içeriğini göreceksin.Sol taraftan cd'ye sağ tıkla dosyaları çıkart ya da ona benzer birşey olması lazım. Ona tıklayarak dosyaları bir klasöre çıkart.
    -----------------------------

geç deneyebildi ama denedim oldu. iki cihanda aziz ol yiğidim...

diğer arkadaşlarada teşekkür ederim sağolsunlar

kendim hakkında daha fazla bilgi de
Toplam Hit: 1147 Toplam Mesaj: 8