Sevdigim Gümüşhane Ye Üniversite Okumaya Gidecek :(
-
moralim çok bozuk belki derdimi dinleyen olur diye paylaşıyorum ey müridler
3 yıl önce o 17 ben 18 yaşında iken o gelip söyledi beni sevdigini. bende zaten onu seviyodum ve söyleyememiştim. zaten daha önce 10 yıldır tanıyordum çocukluk arkadaşı yani son 3 yılımı onunla geçirdim diyebilirim. dünyanın en iyi en güzel insanı benim için ve şimdi araya kilometre ler giriyor sevdigim uzaga gidiyor bu pazar sabahı uçagı kalkıcak ben onsuz nasıl yaşarım. istanbul neresi gümüşhane neresi 1 haftadır ne çektigimi nasıl anlatayım sizlere bilmiyorum inanınşu an aglıyorum 4 yıl orada okuyacak. benim ize önümde bir askerlik var allah izin verirse bu sene de gidecegim. ara sıra şakalaşıyoruz belki bende askerligimi gümüş hanede yaparım falan diye bi yandan da korkutuyorum belki güney doguya giderim orada şehid olurum dedikçe her dedigimde boynuma sarılıp agladı. askerden geldigimde işim hazır allahın izni ile ve o da okulunu bitirip geldiginde inşallah iyi bir kariyer onu bekliyor. korkum bişeyler olucak ve herşey birden bire bitecek daha önce 2 defa ayrılıp yeniden barıştık ayrılıklar uzun sürmedi şu an en iyi durumdayız her gece dua ediyorum onun için ve benim için. Allah ım diyorum eger yadıysan kulunu çok seviyorum bizi ayırma yarabbim diyorum inşallah okulunu bitirip yaşımız birazdaha zamanına erdiginde onunla evlenip yuva kurmak istiyorum. Allahım ondan ayırma utandırma bizi.. :(
-
aslan yazini okurken hakkaten saf ve temiz ask kokuyordu ama avatarini sonradan gordum, siz ayrilirsiniz kesin ugrasma bosuna.:P
-
sanırım gümüşhanede hazırlık okuyacak sonra k.t.ü nün merkez kampüsüne gidecek...orda kuzenim okuyor inşaat mühendisliginde...hazırlık için gümüşhanede...hatta tahribata üye spawm adlı üye..neyse..
kardeş araya km'Ler giriyor tamam ama sıkıntı etmeye hiç gerek yok..ben zonguldakda okurken kız arkadşım istanbuldaydı...hiç ama hiç sorun olmadı hatta aşkımız depreşti :D sonucta ayrıldık ama uzakta oldugumuz için degil...neyse dicegim o ki hiç kafana takma kardeş göreceksin su gibi akıcak..ilk 1 hafta belki ağlarsın bile ama alışırsın be kardeş takma kafana...
-
MaviBere bunu yazdı:
-----------------------------
aslan yazini okurken hakkaten saf ve temiz ask kokuyordu ama avatarini sonradan gordum, siz ayrilirsiniz kesin ugrasma bosuna.:P
-----------------------------yorum güsel :| avatarı harbiden acaip miş :Pp :)
hoca kafana takma dert etme!.neolucaksa olucak artık sen doğru bildiğin yoldan şaşma hayatına devam et!.