Sevdigine Acilamama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek
    ya arkadaslar bu aralar bunalimdayim sevdigime bir turlu acilamadim kizin tel'i msn i falan var. gerci msn e pek girmiyo ama tel var en azindan. aslinda teklif ederim ama eger kabul etmezse arkadasligimiz sifirlanir diye korkuyorum ne yapmam lazim. mesela ciktigi var mi yok mu ogrenmek istiyorum caktirmadan nasil yapabilirim? ya da beni seviyor mu? basta keylogger atmayi dusundum ama yedirmesi zor antivirusler yakaliyor ve msn e cok az giriyor. ama fake sms olayini kullanmak serbest ne bileyim kiz cok etkilenir gibi dusunuyorum. hatta kiza kendi numarasindan msg atip "sasirdin degil mi" falan seyler dusundum de size bi danisayim dedim. kusura bakmayin bazi yerlerde sacmalamis olabilirim ama kafam cok daginiik yardim lutfen sizin zeki fikirlerinizi bekliyorum ....

not: okul yeni bitti final haftasindayiz yuzyuze gorusmem uzun bi sure imkansiz gibi gorunuyor olayi msg la halletmem lazim basta.

Gökler Yerler Bir Olmuş, Sonsuz Sıfırdan Fazlaymış.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek
    bu arada ekleyim kizla zaten cok gorusmuyordum ama gorustugumde de baya samimi oluyorduk eger etrafta kimse yoksa (1-2 kere yalniz gorustuk toplamda )

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    hoca kızı çok seviosan söle.atıorum okul arkadaşın mı.tut çıkışta kızı bişi konuşaacam de ilerle kızla orada açıl ama bir yere oturma konuşlamnazsın yürürken konuş hem önüne bakarsın :D..
    erkek arkadası olup olmadını bir arkadaşına sor (kızın) öle daha ii olur bence......
    ama seviosan cidden söle.çünkim yarın öbür gün biri gelir kızı alır kahrolursun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek
    abi saol ne diyim walla ben de teklif etmeyi denemek istiyorum ama iste arkadasligimiz bozulmasin hesabi korkuyorum napalim edecez. su fake sms olayini kullanmak isterdim de aklima bise gelmedi pek. yine de saolun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BYCEZA
    BYCEZA's avatar
    Erkek
    açılll kızaa

Hani Diyorduk ya Reis Alayına İsyan İsyan..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BYCEZA
    BYCEZA's avatar
    Erkek
    Dostum Sevdigine Açılamazsan Dünyan Kararır
    Açık ve Cesur ßir Şekilde ulan ßen Senden Hoşlanıyorum de
    Her An nerde Bir bayan GÖrsem Aklıma Geliyosun de (seni öldürecek deil ya ,ya benim arkadasım felan filan der yada Sevgili olursunuz ama susmak Hiçbişeye çare deil İçinde Hiç Bİrşeyi Koyma çünkü ne sen nede ßen (ßirdaha B.. Geliriz Dünyaya )

Hani Diyorduk ya Reis Alayına İsyan İsyan..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qertenqelex
    qertenqelex's avatar
    Erkek
    katılıyorum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek
    ya kız senden bekliyor ve sadece arkadaş olarak gördüğünü sanıyorsa ? tam bu sırada hoş bi çocuk kıza teklif edip kızda çıkma kararı alırsa ??!!! :D bunuda kesin sana ballandıra ballandıra anlatır :D ne olursa olsun kaçırma soyle gitsin

maaasebeci....
Toplam Hit: 1193 Toplam Mesaj: 8