folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder “Sevenler Ayrılmasın” İmza Kampanyası. Lütfen Katılın Sevginin Gücünü Kanıtlayalım

“Sevenler Ayrılmasın” İmza Kampanyası. Lütfen Katılın Sevginin Gücünü Kanıtlayalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek
    www.filozofuz.biz “Sevenler Ayrılmasın” İmza Kampanyası Sayın Sevenler ve sevilenler. Bu açık bir mektuptur. Dünyadaki tüm canlıları kapsar. Sevgi Yenilmesin Sevdiğin insanın bir başkasıyla mutlu olduğunu görmekten daha acı olan şey; artık seninle mutlu olmadığını görmektir. Bir zamanlar sana ait olan her şeyin yitimidir kalbinizin acı çekmesine sebep olan… Sıcacık gülüş yok olur; sımsıkı kavrayan el yerini zoraki bir tutuşa bırakır… Her iki göz de birbirine kilitlenmez artık… Yaşanılan her şey, yerini iğreti bir yapmacıklığa devreder daha önceden asla var olmayan… Bazen tek taraflı, bazense her iki tarafın da isteğiyle hiç bitmeyecek sandığımız sevdalar doğru ya da yanlış, zamanlı ya da zamansız; ama bir sebepten son bulur…. Sevginin Gücünü Gösterelim Dünyada birçok kişi sevdiğinden ayrılıyor. Ben sevenler ayrılmasın diyorum. Ben inanıyorum ki bu imza kampanyası ne kadar büyürse aynı oranda sevenler ayrılmayacak. Lütfen siz de bu kampanyaya destek olun. Seven kalpleri destekleyin. Unutmayın ki her imza aslında seven kalpler için birer duadır ve bu dua muhakkak bir gün sizi bulur. katılmak için tıklayın www.filozofuz.biz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu ne la?

ulan sevenler bir araya mı geliyor ki ayrılsın :W

kaderin oyunu mu bu :D

Toplam Hit: 715 Toplam Mesaj: 2