Sevgili Günlük.!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

işte sevgili tahribat.com günlük yine geldim ve herzamanki gibi balıklama daldım forum'a.Neyse nasılmı geçti gün ! sabah 9 da derse giderken bir ton para verip karton,mukavva ve benzeri maddeleri alıp derse giddim ne olsu işte.

Hay a.q saat 1 olmuş ve ben hala çizim yapıyorum 10 dakka içinde bitmesi gerekli ..:D Saat oldu 14.00 ES dersi var koş koş ...Oturacak yerkalmaz sonra ... :D oh be kazasız belasız geçti 1 saat şimdi bilgisayar lab'a .. Perşembeye olan evi çizmem lazım....Hocadan izin alıp 2.sınıfların dersine girdim :D hem üstten dersalıyom hem  ödev yapıyorum ..Çok Çakalım ya

oh be saat 6 bitti sonunda ama karnım gurulduyor ,bari arkadaşı arayıp yemeğe gidelim ..

----''Nee 1 saat sonramı ? !!!''

---tamam.....

hay be zaman geçmiyor neyse arıyım bari de gidelim ,açıktım a.q. oh saat 7 30 hemen kütüphaneye gideyimde net'e gireyim(Tahribat.com oluyor bu net)

ulan canım sıkıldı bi konu açayım bari ...Aha ne yaptığımı yazayım bari ,belki yazanlar olur benden başka .! 

"Less is More"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

eee bizene?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    al işte....

bu gun sıkıcıydı kalkdım sıcacık yataamdan 15 dereceyle kucaklastım sonra okula gitdim sınawa girdim iğrenc bi sınawı daha atlatdım annemlere ne yalan atcamı dusunuorm(hala) yarın sınawwwar baraj dersi ben saat 10da tbt deyim a.mıma koyim neyse birazdan belki ders calısır zıbarırırım

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Athzai_Khaine bunu yazdı:

eee bizene?

katılmıyacaksan sanane !

"Less is More"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    e bende onu diyorum banane zaten arkadaşın dediklerinde alışılmadık bişi yokki neredeyse herkez yaşıyo bunu
Toplam Hit: 914 Toplam Mesaj: 5