Sevgili Günlük.!
-
işte sevgili tahribat.com günlük yine geldim ve herzamanki gibi balıklama daldım forum'a.Neyse nasılmı geçti gün ! sabah 9 da derse giderken bir ton para verip karton,mukavva ve benzeri maddeleri alıp derse giddim ne olsu işte.
Hay a.q saat 1 olmuş ve ben hala çizim yapıyorum 10 dakka içinde bitmesi gerekli ..:D Saat oldu 14.00 ES dersi var koş koş ...Oturacak yerkalmaz sonra ... :D oh be kazasız belasız geçti 1 saat şimdi bilgisayar lab'a .. Perşembeye olan evi çizmem lazım....Hocadan izin alıp 2.sınıfların dersine girdim :D hem üstten dersalıyom hem ödev yapıyorum ..Çok Çakalım ya
oh be saat 6 bitti sonunda ama karnım gurulduyor ,bari arkadaşı arayıp yemeğe gidelim ..
----''Nee 1 saat sonramı ? !!!''
---tamam.....
hay be zaman geçmiyor neyse arıyım bari de gidelim ,açıktım a.q. oh saat 7 30 hemen kütüphaneye gideyimde net'e gireyim(Tahribat.com oluyor bu net)
ulan canım sıkıldı bi konu açayım bari ...Aha ne yaptığımı yazayım bari ,belki yazanlar olur benden başka .!
-
eee bizene?
-
al işte....
bu gun sıkıcıydı kalkdım sıcacık yataamdan 15 dereceyle kucaklastım sonra okula gitdim sınawa girdim iğrenc bi sınawı daha atlatdım annemlere ne yalan atcamı dusunuorm(hala) yarın sınawwwar baraj dersi ben saat 10da tbt deyim a.mıma koyim neyse birazdan belki ders calısır zıbarırırım -
Athzai_Khaine bunu yazdı:
eee bizene?
katılmıyacaksan sanane ! -
e bende onu diyorum banane zaten arkadaşın dediklerinde alışılmadık bişi yokki neredeyse herkez yaşıyo bunu