Sevgili Mi Arkadaş Mı?
-
Dün sevgilim dediğim kızla aramızdaki herşeyi bitirdik.
Benim bitanede kız arkadaşım vardı. Çağla...
Bu kızla sevgilimden daha iyiyiz herşeyi konusup paylaşabiliyoruz.
Bilmiyorumda sevgilim diyeceğiniz kişiyi iyi seçin arkadaşlar ya.
Acaba gerçek aşk dedikleride ikinci cümledeki kişide mi bulmuşum ne baya karmaşık kafam. ?
-
aşkın a.q. demekten alıkoyamıyorum kendimi. öyle bir histirki insanda ki bu bela diyebileceğim şey mahvediyor. aklımdan hala intihar, adam öldürme, öldürtme, kızı kaçırma gibi fikirler ciddi manada geçiyor! çok zarar,lı aşk çok!!
-
ReaL_KurD kardeş haklısın vallah. Bide öss ye hazırlanıyorum kafamı s.kti bu aşk denen illet ya. Çalışamıyorum a.q. kendimi nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum ya!
-
olm öss hazırlığındaki adamın aşk neyine gerçi olsanda kız duyarlıysa anlar seni ama diyosanki devamlı düşünüyom konuş bitir valla yoksa öbür türlü senin için kötü olur en kötü nolur benim imzamdaki lafı yersin yok yemezsin bu çok ağır bi laf anca ben yerim zati a.k.
-
Eyvallah kardeş ya. Seninde yaranı deştim heralde.
Çok haklısın. Sağol......
-
robotix bunu yazdý:
olm öss hazýrlýðýndaki adamýn aþk neyine gerçi olsanda kýz duyarlýysa anlar seni ama diyosanki devamlý düþünüyom konuþ bitir valla yoksa öbür türlü senin için kötü olur en kötü nolur benim imzamdaki lafý yersin yok yemezsin bu çok aðýr bi laf anca ben yerim zati a.k.
Cek bi karisik yumurtali kiymali pide acilirsin be robotum laf dedigin nedirki gelir gecer ;) -
Aşk bezen hastalık bazen sağlık gibidiir.
-
walla bence her ıkısıde oLAbıLır cünkü her ıkısının yerıde farkLı...tabı sewgıLınız benımkı gıbıyse o zaman daha farkLı seyLer dusunebıLırsınız....