Sevgili Mürit Kardeşlerim Dünya Üzerinde TBT"Den Başka Site Adresi Yokmu ?
-
Valla yalansız benim aynı konuya en az 5 defa üst üste baktığım oluyor.Sık kullanılanlara tbt yi ekledim ilk işim tbt ye girmek .Şimdi diyeceksiniz bizde seviyoz amma zırt pırt konu açmıyoz.Haklısınız biraz suyunu çıkartıyom amma benim gibi tbt kolikleri merak ettimde ondan açtım konuyu.Ayrıca sanki başka adres yokmuş gibi sadece tbt de takılıyom şimdi okul falan da bitti iyce tbt ye assıldım.İnanın hiç aklıma adreste gelmiyo bir tek forumtr geliyo orayada üşeniyom.Şimdi kim forumtr Ctrl+Enter tuşularına basacak diyom mynete bilem girmiyom.I love You TBT.
-
Ayrıca indirmem gereken program lar oluyorsa yada buluyorsam zati tbt den buluyom onun için benim pc tbt den başka adreslere binde1 ancak girer.
-
olm verdiğin örneğe bak forumtr çok rezil bi site her tarafı reklamlarla kaplı bi site :) . vallaha benim içinde öyle,her zaman ilk tbtyi açarım zaten :)
-
Ne mutlu sana..
-
axi de tbtkolik en son intaar etcem diordu xD az önce de banlayan-isko-olsun diye üyelik alıcaktı gelir yaknda aramıza :P
-
bende aynıyım amnk. ayasayfadaki haberleri, dokumanlardaki dökümanları ezberledim.hikayede okumadığım senaryo kalmadı.
-
http://web.okaygo.co.uk/apps/scratchpad/flashcom/index.htm millet bu siteye gelinherkez tbt nin logosunu yapıyor bende destekliyom.
-
ortamıyla,arkadaşlığıyla,kardeşliğiyle olmayan terbiyesiyle tbt ruLez ! :)
-
:D bende senin gibiyim :D pek bi fark yok \\...I LoVee YoU TBT...//
Toplam Hit: 1207 Toplam Mesaj: 9