Sevgililer Gününe Özel Radyo Hosting Kampanyası
-
Dinleyici Sayısı: Sınırsız
Bandwidth: Sınırsız
Bağlantı kalitesi: 128 Kbit/sn
Kontrol Panel: Whm Sonic
Yayın Yöntemi: Winamp
1 Aylık: 25 TL
Yanında birde radyosunu yayınlayabileceği hostingiyle birlikte ücretsiz bir portal kuruyoruz.
İletişime geçmek için MSN: asmabilisim@hotmail.com yada PM atarakta ulaşabilirsiniz.
-
Sevgililer günü dolayısıyla radyo host dağıtman biraz komik geldi ama fiyat iyi gibi... Hem 128 kbit/s hem sınırsız dinleyici... 25 çook iyi ama bunun mutlaka bi sınırı vardır yoksa adamlar niye halen 64 kbit lik yayın yaparlar ki?
-
ne mübarek günmüş ya :D herkes bi kampanya yaptı :D
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------
Sevgililer günü dolayısıyla radyo host dağıtman biraz komik geldi ama fiyat iyi gibi... Hem 128 kbit/s hem sınırsız dinleyici... 25 çook iyi ama bunun mutlaka bi sınırı vardır yoksa adamlar niye halen 64 kbit lik yayın yaparlar ki?
-----------------------------sevgililer günü nedeniyle böle bişi yaptım.
tabiiki 64 Kbit/sn bende de var.
bu kampanya 15/02/2010 00:00 itibariyle sona erecek.
-
Bir internet sitesinde 128 kbit/s ve sınırsız dinleyicili paketin aylık fiyatı 400 Euro + KDV iken sen aynı sistemi nasıl 25 $'a veriyorsun? Arada uçurum var. Acaba bu fiyat farkı bize nasıl yansıyacak diye düşünüyorum.
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------
Bir internet sitesinde 128 kbit/s ve sınırsız dinleyicili paketin aylık fiyatı 400 Euro + KDV iken sen aynı sistemi nasıl 25 $'a veriyorsun? Arada uçurum var. Acaba bu fiyat farkı bize nasıl yansıyacak diye düşünüyorum.
-----------------------------hocam 25 $ deil 25 TL ve bu sevgililer günü için yapılan bi kampanya
eğer bu kadar merak ediyosan ihtiyaçın varsa al bi dene
forum da da icretsiz verdiğim bi kaç müridimiz var istersen kaliteyi onlarada sorabilirsin.