Sevgilinizden Uzaktasınız....
-
arkadaşlar varsaalım sevgilinizden uzaktasınız ve onu uzaktan bir hediye ile yada çiçek ya herneyse memenun mutlu ve onla ilgilendiğinizi nasıl belli edersiniz
-
Bunun sevgilisiyle yakınında olan versıyonunu hatta evli olan versıyonunundan da fikir alabılırız :D
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
bende sevgilimden uzaktayım . yapabileceğin en önemli nacizane 2 şey var ayda 1 veya 2 kere yanına git veya imkan varsa daha fazla git örnek verdim sadece .
Yanına gittiğinde çiçek al güzel vakit geçirmesini eğlenmesini senin yanında güvende olduğunun hissini ver ona . Bide uzaktan uzağa olduğunuz için bi güven
problemi var 2 nizdede muhtemelen . Birbirinize güvendiğinizi sölüyosunuzdur ama içinizde her zaman bi ukte vardır . Sevgiline asla yalan söleme onu da YALAN
SÖYLEMEK ZORUNDA BIRAKMA . Çok sıkma yani. Açık adresi biliyorsan çiçek - hediye falan gönder işte bu tip şeyleri yapabilirsin
-
anladım hocam yayına gitmem her türlü süpriz olur sevinir diyorsun eyvallah sağolasın
-
up
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------anladım hocam yayına gitmem her türlü süpriz olur sevinir diyorsun eyvallah sağolasın
-----------------------------aynen git supriz yap en azından 1 ayda bi gorusmee calıs