Sevgilinizi İstemeye Gelseler :"(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek

Beyler bu msj size sevgiliniz tarafından gelse karşılık olarak ne yazardınız???

BANA BIRGUN BU AŞKTAN VAZGEÇ DERLERSE VAZGEÇEMEM,BU AŞK BENİM ÖMRÜMDÜR DERİM,BIKMADIN MI BU SEVGİDEN DERLERSE,BILMEM SEVEN KALBIMDIR DERIM,BIRGUN ONDAN AYRILIRSAN DERLERSE,AYRILAMAM BEN ONUNUM DERİM,MECBURİ BİR AYRILIK DERLERSE ONU BENDEN AYIRACAK ÖLÜMDÜR DERİM...!!!

Şimdi Gelde bu kıza cvb yaz Ne yazıcagımıda şaşırdım zaten

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

Ayrilik ..bir acinin baslangici olsa gerek ..acilari herkesten iyi bilirim ben seni ..iyi zamaninda sevmedim kötü zamanlarinda da  sevdim ..ömür boyu ben senin , sen benim olman dilegiyle ..Seni ebediyen seviyorum

Hatta ich liebe dich zu mein tode <-almancasi . ok arkadas ..yanlizca sevdigini söyleme ..ama ..bir gül al..

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    Kardeş bu gül meselesini söyleyen tek sen degilsin zaten...Sorun msja cvb vermekte degil artık Bugün görücü geliyorlarmış kıza kim nerden geliyor hiçbirşey bilmiyorum tek bildigim daha öncede geldikleri ne yapıcagımı şaşırdım durumlar kötü kızı kaçırmak olmaz iyi bir hayat veremem şimdi işe başlamama 5 ay var o kesin direk başlıcagım ama...evet aması yok benim yerinde sen olsan yada bu msjı okuyan arkadasalar siz olsanız ne yapardınızz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Selamlar kardes, Eger kiz seni gercekten seviyorsa ki seviyor, ve sen de onu gercekten seviyosan, ailesine durumu anlat ve kizi sen iste... Onlardan once davran derim dostum...

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    walla arkadasım evlenmek bi sunnettir ve evlenecek çok insan vardır.. herkesle evlenilmez ama bilki hiçbişey mutsuzluğumuza deymezz... eğer iş bitiyosa kısmettir zorlamamak lazım.. umut yoksa hele salla gitsin

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    Umut şöyle yok  şuan ona iyi bir hayat saglayamam,tek korkum bu pişmanlık duygusunu yaşatmamak....Daha yaş kaçki a.k ben 18 yaşında o 19 kız benden büyük ama önemi yok,ben 3 yıldır beraberim,gelde içerleme geçen seneyegecenin bir yarısı beni arayıp aglaması başka bir felaket
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek

walla arkadasım hayırlısı olsun de inançlarından vazgeçme ama gonulden iste... ben 2 yıldır hayırlısı buymus die herşeyi sallıyorum sakın benım gibi olma amannnn diyim ben sana

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    Ah bi bende sallayabilsem Arkadaşım,olmuyor işte  Resmen ızdırap...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can_aksoy
    can_aksoy's avatar
    Erkek
    gülüm ölmene gerek yok dünyada başkası kalmadı mı? di mi ama

gökten üç elma düşmüş tabi gökten düştükleri için atmosferde erimişler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    dünyada herşey çeşit çeşit abii ölüm en son şey hatta yapılmayacak tek şey.. ölmek demek herşeyden istifa etmek demek.. olunce pişman olabilirsin ama omrunun yettiği yere kadar ysarsan eğer yasayamadım diyede yanmassın bence bul başkasını diyebilirim ama biraz tek tabanca takıl kendini dinle

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    ya metallica istanbul denen densize kanma a.q bi bok bildiği yok .o once kendine baksın:D:D:D hacı puhahahaha. metallica sana tawsiyem zamana bırak ruheşinse eğer gelir seni bulur...bi de haci senın ne işin war la ask forumunda zuahahaha bi de yorum yazıoo a.q::D:D:D

dostum , orduya katılma kararı aldım.
Toplam Hit: 1385 Toplam Mesaj: 11