Sevgilinizi İstemeye Gelseler :"(
-
Beyler bu msj size sevgiliniz tarafından gelse karşılık olarak ne yazardınız???
BANA BIRGUN BU AŞKTAN VAZGEÇ DERLERSE VAZGEÇEMEM,BU AŞK BENİM ÖMRÜMDÜR DERİM,BIKMADIN MI BU SEVGİDEN DERLERSE,BILMEM SEVEN KALBIMDIR DERIM,BIRGUN ONDAN AYRILIRSAN DERLERSE,AYRILAMAM BEN ONUNUM DERİM,MECBURİ BİR AYRILIK DERLERSE ONU BENDEN AYIRACAK ÖLÜMDÜR DERİM...!!!
Şimdi Gelde bu kıza cvb yaz
Ne yazıcagımıda şaşırdım zaten -
Ayrilik ..bir acinin baslangici olsa gerek ..acilari herkesten iyi bilirim ben seni ..iyi zamaninda sevmedim kötü zamanlarinda da sevdim ..ömür boyu ben senin , sen benim olman dilegiyle ..Seni ebediyen seviyorum
Hatta ich liebe dich zu mein tode <-almancasi . ok arkadas ..yanlizca sevdigini söyleme ..ama ..bir gül al..
-
Kardeş bu gül meselesini söyleyen tek sen degilsin zaten...Sorun msja cvb vermekte degil artık Bugün görücü geliyorlarmış kıza kim nerden geliyor hiçbirşey bilmiyorum tek bildigim daha öncede geldikleri ne yapıcagımı şaşırdım durumlar kötü kızı kaçırmak olmaz iyi bir hayat veremem şimdi işe başlamama 5 ay var o kesin direk başlıcagım ama...evet aması yok benim yerinde sen olsan yada bu msjı okuyan arkadasalar siz olsanız ne yapardınızz

-
Selamlar kardes, Eger kiz seni gercekten seviyorsa ki seviyor, ve sen de onu gercekten seviyosan, ailesine durumu anlat ve kizi sen iste... Onlardan once davran derim dostum...
-
walla arkadasım evlenmek bi sunnettir ve evlenecek çok insan vardır.. herkesle evlenilmez ama bilki hiçbişey mutsuzluğumuza deymezz... eğer iş bitiyosa kısmettir zorlamamak lazım.. umut yoksa hele salla gitsin
-
Umut şöyle yok şuan ona iyi bir hayat saglayamam,tek korkum bu pişmanlık duygusunu yaşatmamak....Daha yaş kaçki a.k ben 18 yaşında o 19 kız benden büyük ama önemi yok,ben 3 yıldır beraberim,gelde içerleme geçen seneye
gecenin bir yarısı beni arayıp aglaması başka bir felaket
-
walla arkadasım hayırlısı olsun de inançlarından vazgeçme ama gonulden iste... ben 2 yıldır hayırlısı buymus die herşeyi sallıyorum sakın benım gibi olma amannnn diyim ben sana
-
Ah bi bende sallayabilsem Arkadaşım,olmuyor işte
Resmen ızdırap...
-
gülüm ölmene gerek yok dünyada başkası kalmadı mı? di mi ama
-
dünyada herşey çeşit çeşit abii ölüm en son şey hatta yapılmayacak tek şey.. ölmek demek herşeyden istifa etmek demek.. olunce pişman olabilirsin ama omrunun yettiği yere kadar ysarsan eğer yasayamadım diyede yanmassın bence bul başkasını diyebilirim ama biraz tek tabanca takıl kendini dinle
-
ya metallica istanbul denen densize kanma a.q bi bok bildiği yok .o once kendine baksın:D:D:D hacı puhahahaha. metallica sana tawsiyem zamana bırak ruheşinse eğer gelir seni bulur...bi de haci senın ne işin war la ask forumunda zuahahaha bi de yorum yazıoo a.q::D:D:D