Sevgiliye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLginc
    iLginc's avatar
    Erkek
    Ve yıldızlar yanıp yanıp sönse senin ve benim için. Her biri söz verse kuyruklarında her gece seni getirecekleri için. Ve ben inansam onlara sonsuza dek. Ve beklesem bulutsuz geceleri senin için. Bir daha asla ağlamasam ve bir daha asla içimdeki acıyla seni acıtmasam.

...Bırakıp gitsem... Yapamam ki... Senden vazgeçemem ki... Seni sevmeden yapamam ki... Bana dokunmadan nefes alamam ki... Yanında olmadan kimim ki? Seni sevmek için millemedim mi ben gözlerimi? Akbabaların kanlı ağızları bunun için değil miydi? Düşüncesi bile en kötü rüyalardan daha kötü. Yokluğun acıların en büyüğü. Yokluğun benim kayboluşum.

İçimde parça parçayım. Bir yanım kanarken, diğer bir yanım bahar, bahçe... “Ya öyle ya böyle” si yok bunun. “Hiç”i ve “Her” i yok bunun. İkisinin arasında bir ben var bir de sen var.

...Bu savaşı sen kaybedeceksin “gerçek”. Elbette bir gün kazanacak olan benim. Boşuna gelme üstüme. Benim artık yitirecek bir şeyim yok. Var ettiğim bir tek “O” var bende. Ve ben sımsıkı tutuyorum onu içimde. Kimsenin dokunamayacağı kadar korumam altında. Çelikten kapılar nafile... O benim en içimde... O benim en saklı yerimde... Her yerimde bir parçasını görsen de ulaşamayacağın kadar derinde...

ahmet cakar'in hastane de muhtemelen sarf ettigi sozler "simdi doktor bey size birkac sorum olacak. biiirrr kac kursun yedim ikiii senin doktorluk belgen nerdee uccc sen neden oyle tip tip bakiyorsun aptallik mi var sende bakin dikkat buyrun aptalsiniz demiyorum aptallik mi var diyorum"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    Kalbinin kapılarına dayanan bir askerim, tek kişilik ordu misali. Kuşatmaya gücüm yok kalelerini. İçimde bir nefeslik cesaret, yüzümde göze alamadığın bu sevdanın kara gözlerinden bulaşmış siyahlar. Sevdanı kuşandıkça ben, susuyor tüm ordular...

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_Rock_ula
    the_Rock_ula's avatar
    Erkek
    Ben esrarlı bakışlarının tiryakisi oldum.
    Sigaramda dumandın içime çektiğim,
    Kanımda alkoldün başımı döndüren;
    Herşeyi çift görürdüm
    Bir sendin tek olan
    Yalnız sen.

yok copyright © "tıdır yok registered ® ayaklarıdır hepsi bende ona göre :O)

Her Hakkı Sakıncalıdır (S)
Toplam Hit: 1182 Toplam Mesaj: 3