Sevgiliye Hediye
-
1-2 Yıl önce sevgilisine güzel bi trick yapmak isteyen bir arkadaş vardı konu açmıştı ne yapabilirim diye , slaytlar videolar falan paylaşılmıştı ama aralarında bir exe vardı screenmate denilenlerden , 1-2mb birşey , açınca ekranda pembe/kırmızı karışımı çok güzel kalpler dolaşıyor hoş bir aşk şarkısı çalıyor ve bazı yazılar ( i love you falan ) yanıp sönüyordu.
Onu veya o tarz güzel bir şey arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..
-
abo :O onu ben paylaşmıştım konuyu hatırlıyorum. Ama kim bilir nerelerdedir şimdi :s
benzer bişeyler bulmaya çalışalım sana
-
Valla 2 Gündür arayıp duruyorum en son gozumu kapatıp rasgele bırsey alacam. Şu sevgililer gününü çıkartan arkadaşı bir elime gecirsem.... Yılbaşı, sevgililer günü doğum gün, tanışma günü (çıkma günü evlenme gunu) ot gunu.... Hayır maddiyatını bıraktım ne alacam sıkıntısı alsan beyenmedıkten sonra ne ıse yaradı alamasan ayrı bır sıkıntı parasını versen "gıt kendın al desen" hanzoluk. Ağlamak istemiyorum
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
Valla 2 Gündür arayıp duruyorum en son gozumu kapatıp rasgele bırsey alacam. Şu sevgililer gününü çıkartan arkadaşı bir elime gecirsem.... Yılbaşı, sevgililer günü doğum gün, tanışma günü (çıkma günü evlenme gunu) ot gunu.... Hayır maddiyatını bıraktım ne alacam sıkıntısı alsan beyenmedıkten sonra ne ıse yaradı alamasan ayrı bır sıkıntı parasını versen "gıt kendın al desen" hanzoluk. Ağlamak istemiyorum
Stresten Saçlarım Dökülüyor hocam =I -
PsychoDawn bunu yazdı:
cyrpt bunu yazdı:
Stresten Saçlarım Dökülüyor hocam =I
-----------------------------Aynen hocam .. 9 gün kaldı topu topu o gün geldiğinde ne bok yicem bilmiyorum .
-
işte bu yuzdne çıkma teklifini 15 şubatta yapıcam eğer kabul ederse 1 yıl kurtulmuş olcam:P
-
KafirImam bunu yazdı:
Aynen hocam .. 9 gün kaldı topu topu o gün geldiğinde ne bok yicem bilmiyorum .
-----------------------------çok basit hoca manitadan ayrıl o gün gelmeden. Geçince geri barışırsın xD
-
konu Sapmassa sevinirim =)
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
işte bu yuzdne çıkma teklifini 15 şubatta yapıcam eğer kabul ederse 1 yıl kurtulmuş olcam:P
-----------------------------D:D:
-
up x)