Sevgiliye Mektup

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşlar burda bahsetmiştim bir ara kendi hatalarım yüzünden 2 yıllıks eviglim terketmişti bende dönmesi için biraz zorlamıştım şansımı olmamıştı.

sonra biliyorsunuz kardeşimi kaybettim. şimdi ise seviglim geri döndü. ve bende bir yazı yazdım paylaşmak ve yorumlarınızı öğrenmek istiyorum

Öğrendim ben...

Seni  kaybettiğimde değil.Geri döndüğünde öğrendim ben neden kaybettiğimi.
    Ve o zaman anladım saçma sapan şeyler ile seni üzdüğümü.
    Ufacık şeylere kanabilen saf temiz ve sevgi isteyen bir kızdın aslında.

Seni mutlu etmek o kadar kolaydı ki.İki tatlı söz bir güzel paylaşım yeterdi.

Fakat ben o kadar üşengeç  huysuz ve şımarık bir çocuk taklidi yapıyordumki buna zamanla kendimde inanmaya başladım.

Okadar üşengeçtimki sevdiğimi bile göstermeye söylemeye üşenir,beklerdimki sen anla ve hisset.
    Oysa bu tür duygular tek taraflı hissedilebildiği halde iş yaşamaya geldiğinde her zaman çift kişilik yaşanıyordu.

Huysuzdum seni inatla erteledim.O kadar çok seviliyordum ki ve göstermesemde sevgimden emindim bitmezdi hiçbirşey bitemezdi.
    Fakat bırak küçük bir kızın ufacık yüreğini koca koca kaller bile ya işgal ediliyor yada bir isyan ateşi ile bayrak değiştiriyordu.Kalaler bile huzursuzluğa açlığa sefalete dayanamazken ben ufacık bir kızı sevgiye aç bıraktım.

Şımarıklığım ise diz boyuydu.Nasılsa beni toparlayan biri vardı rahatlığı ile ilişki dediğimiz hertarafın hassas kristal gösterişli vazoların ihtişamlı boy aynaların olduğu o evde ben kıra döke fevri şekilde yürüyordum.

Ve bir gün arkama baktığımda çift kişilik yaşanan o ilişki, o evde ben tek kalmışım,kaleler ise çoktan isyan bayrağını çekmiş.Ve bırak seni somut olarak görebilmeyi kendimi bile görebilecek o ihtişamlı aynalardan eser kalmamıştı....

Sonra çok düşündüm kısa sürede insanı düşüncelere itecek kendine döndürecek az ama yoğun şeyler yaşadım.

Yüzlerce kütüphaneyi okuyarak bitirsem.Binlerce kilometre yürüyüp gezsem.Yıllarca akıl hocalarını dinlesem asla birini toprağa ellerim ile koyarken ki gibi öğretmeyecekti bana bunları.

Öğrendimki ertelemek için mazeret bulmak için üzmek için fazla zaman verilmemiş. Öğrendim ve gördümki gün geliyor insanı aklında ve henüz yapamadığı 5000 plan ile toprak altına gömüyorlar.

İşte o zamanlar silkelenmem gerektiğini anladım.O zamanlar çift kişilik yaşanacak o ev için kapıyı aralık bıraktım evin asıl sahibi gelebilsin diye.O zamanlar yüreğime sevgiyi erzaklamaya başladım birdaha geldiğinde sevgiye ilgiye aç kalmasın diye.Ve o zamanlar toparladım kırıp döktüklerimi geldiği zaman etrafta tek bir kırık parça görüp geçmişi hatırlamayalım diye.

Ve şimdi boynum kıldan ince.Direnmeden konuşmadan sadece onun istediği hak ettiği şeyleri ona yaşatmak istiyorum.Beni izlesin istiyorum.Korkmasın benden isteği kadar arasın o evi tek parça kırık birşeyler göremeyeceğinden emin olsun.Hepsi çoktan atıldı bile.Ve bana tam oalrak inandığı sırada birbirimize teslim olduğumuzu hissetiğimiz o anda kapıyı artık içeriden kilitlemek istiyorum üzerimize.Bize tanınan kısa sürede o evde beraber yaşamak için.Evde tek eksik ihtişamlı aynalar.Onları özellikle koymadım.Çünkü biliyorum sıkıldı o artık kendi kendine bakmaktan.Artık birbirimizin aynısı olup üstümüze kilitli o evde birbirimizi birbirimize anlatmak tarif etmek birbirimizi gözlerimizde görmek istiyorum.

Ve son olarak ben o evin sahibini o kapıdan ilk girdiğindede çıkarkende geri döndüğündede seviyorum.
    İyi ki var.

S                E           N                İ                N                                    :  )

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

yokmu cevap:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek

başkan yüreğine sağlık farkındalık önemli bi kavramdır  demişti biri  ama kim demişti yaw  :D

neyse  sen  çok şeyin farkına varmışsın bundan sonrasında  kaybedeceğin bişey  olmaz inş

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

patates  0-1 kız

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
Toplam Hit: 1017 Toplam Mesaj: 4