Sevgimi Yoksa Aşkmı
-
beraber oldugun birini severmisin yoksa aşıkmı olursun bunu nasıl anlarsın aşokmı yoksa sevdigini yoksa ikiside aynı şeymi bence farklı sizce herkezi seversin ama sadece bi kere aşık olursun demi
-
valla ben askima ilk gordugum an asIk olmustum
sonradan da sevgi olustu cok sevdim
ama ikisi apayri seyler -
sevgi askin kardesidir.
Sevgi olmadan ask olmaz. -
Bir insanı sevemeden aşık olamazsın ki...
-
hiç biri kıslarla uraşmıcaksın abim. Bak ne kadar kız warsa bıraktım bilgisayarımla başbaşayım. sabahlara kadar birlikteyis. Üç günde bir uyuyom. bu günün bayram olduğunu daha dün örendim. Ben kısları anlamıyom onlar beni anlamıyo ama bilgisayar öölemi en kötüsü ihtimalde bi format çekip ghosttan yarım saatte yüklüyosun koca makinayı yeniden. gül gibim geçinip gidiyos. Sonsuzadek mutlu yaşarıs inşallah.
Rack"ı Hack"i bide beni anlayan bi kıs bulursam belki :O) -
aşık olmak kolaydır ama hemen sevemezsin
-
mesela ben nicksize aşığım.ona bitiyorum deli oluyorum ama bizimkisi daha sewgi değil!sadece aşk !_!_!_!
-
eğer onu görmediğinde özlüyorsan içinden o şimdi olsa şunu yapardı şunu soylerdi dersen sıkılmışsan kesinlikle seviyosundur.
şunu unutma ki seni çok sevdiğine inandığın birini bulursan ne kadar sıkılırsan sıkıl ne kadar bazen çekilmez olursa olsun onu kesinlikle bırakma
kesinlikle bırakma saygı göster sende sev inan çok mutlu olursun lütfen benim gibi yapma kafanı taşlara vursanda geçmişe mudahale edemezsin unutma seni seven birini bulursan sende onu sev ondan daha çok sev benim gibi yapma.......
-
ask ugruna cok seyden vazgecegın hatta ugruna canını verecegın seydır ama sewgı daha kolay hıssedılecek bır duygudur. Ask a ornek anne ye duyulan duygular.sewgı ıse okuldakı sınıf arkadaslarına duydugun da olabılır
Toplam Hit: 1249 Toplam Mesaj: 9