Sevginin Ayazı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Selamm beyler varsa bayanlar...   Ahmet demirel söylüyo herhalde,  Şarkının ismi; Sevginin Ayazı

bulamadım, eğer şarkıyı bulan yada mevcut olan bi mürid kardeşim varsa paylaşırsa sevinirim.. kısmen  önemli..                                                                         SaYGıLaR mina kyimm...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarıyla kazaa ve ares kapandı. Bende edonkey2000 kullanıom. onu indir yükle orda bulursun

**EbMaRtEu**
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Ben bulamadımm, sen kullanıyosan sende bi baksana, link veren olursa çokk daha ii olur...!!

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracked
    cracked's avatar
    Erkek
    Bu şarkıyı bir yerde duymuştum, ama ahmet demirel söylemiyodu, arkadaş söylüyodu.. Ama nette aradım, bende bulamadım, sadece bi sitede satılık CD'si vardı oda stoklarında kalmamış, bulursan mutlaka paşlaş, nefis meselesi ettim...

böyle gelmiş.!!. BöYLe GiDeMeZ ( tek NOkta )
Toplam Hit: 1270 Toplam Mesaj: 4