Sevgiydi Bu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Dünya varolduğundan beri herkesin aradığı herbirimize büyütmemiz için birer damla verilen okyanuslara dönüştürebilecekken aksine kurutup yok ettiğimiz aranmaktan bıkkın aslında  her arayanın içinde saklı olan aynaya baktığımda gördüğüm gözlerden haykıran bir gerçeği tek gerçeği sevgiyi kendimde keşfettim. Bunca yol aldım kendime dönebilmek bende olanı bulabilmek sevgiye ulaşabilmek için ve anladımki sadece sevmek yetmezmiş.

bu dünyada; sevgi olmakmış gerçek olan, sevmek kolay gibi gelir ama aslında en zor olanıdır.

sevgi, neş e dir kahkahadır, kucaklaşmadır, affetmedir. bazen iki kişinin sessizliğinde, bazen gözyaşındadır.

sevgi cesarettir, güvendir, paylaşmadır, korumadır.

sevgi insanın içinde olan en güzel enerjidir.

sevgi sınırsızdır. sevgi sahiplenmek değil, bırakabilmektir.

sevgi sessizdir.

sevgi içten dışa taştıkça  kalpten kalbe yayılan evrenin sonsuz melodisidir. insan herşeye sevgi gözüyle bakınca koşulsuz sevebilince ne çizgi kalıyor ne zaman artık kalbin öğretmeni sadece sevgiyle dinliyorum sonsuzluğun içinde....

eyvallah. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    insanlık reformu.

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    iki paralel çizgi varmış sonsuza dek kavuşamamışlar

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

NowalgiN bunu yazdı:
    -----------------------------
    iki paralel çizgi varmış sonsuza dek kavuşamamışlar
    -----------------------------

hocam, hoşgeldin :)) 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 1079 Toplam Mesaj: 4