Sevgiye Değer Verin!
-
Ah dostlar ah, hayatta bir kez severmiş insan.Herşeyiyle bütünleştirirmiş sevgiliyi.Dünya aşkın önünde diz çöker derlerdiya atalarımız.İşte işte ben bunu ancak sevdiğimi kaybettiğimde anladım.Hayatın size getirilerini hep o sevgiliye paha biçmeyi bilirmisiniz,geleceğinizle bütünleştirip,hayatınızı ona göre biçimlendirmeyi.Her daim yanlız kalan şu gönül varya, sadece bir kez attı emin olun.Bilemedim belki,öğrenemedim,yaşatamadım,anlayamadım sevgiyi sevgiliyi.Ona layık olamadı şu aciz beden.Hep birşeyleri bahane etti belki.Şimdi gelin sorun şu acı çeken kalbime, neyin var deyin.Gönül coşar, gönül ağlar gönül boşaltır içini, acı çekiyorum der dünyada eşi benzerini hiçbir zaman yaşayamayacağın bir acı.Ah bir dile gelse şu gönül, ah onu ilk tanıdığında, ilk vurulduğundaki anı anlatsa, o coşkuyu, kimseye benzemeyen o eşsiz güzelliğini anlatsa,Onu o gün gördüğünde nasıl yerinden ok gibi fırlayacak olduğunu anlatsa size.Sevgilinin nasıl kalbin her noktasına işlediğini anlatsa.
Ot gibi yaşayan, robot gibi düz düşünen kadınlardan nefret eden ben.Evet evet bugün acizim, acizliğimle yaşıyorum bugün.İlk onu tanıdım,ilk onu sevdim, ilk onunla yaşadım en dibine kadar aşkı.Vücudumun her zerresinde onu hissettim.Onu tanıdım onu bildim.Yazamıyorum dile getiremiyorum hala belki yaşadığım acıyı.Kelimeler kifayetsiz kalıyor.Aşka yüklediğim bu anlamı bana kimse hissettiremedi, sadece sen sen yaptın bunu sevgili.Senle coştum,senle yaşadım her hissi.Ama bilemedim,kıymet bilmedim, ne yaşadığımı anlamadım belki.Öğrenemedim, anlayamadımm.Sarılamadım 1 kez olsun koklayamadım.Aşkın acısını işte bugun hissediyorum.Hani sordunya sevgili beni neden anmıyorsun.Sor kalbime sor tekrar sor, o sana diyecekki; Bu kalp her saniyesinde, her atışında seni andı, seni çarptı bu gönül göğsümü yararcasına.Bilemedim bilemedim bilemedim kıymetini, sensizlik ne demek onu anladım.Artık geri gelmezsin belki artık benim olmazsın.Ama şunu bilki BEN SENİ HEP SEVDİM, HEP SEVECEĞİM,İLKİM VE SONUM,HER ZAMAN HAYATIMIN AŞKI OLACAKSIN!
VE SON OLARAK "SEVDİKLERİNİZE DEĞER VERİN!"