Sevgiyi Tuşlarla Mı Yazıyorsunuz ?
-
Hep bir yerlere, bir şeylere yetişme telaşındasınız değil mi?
Hiç vaktiniz yok, "Fast live", "Fast food", "Fast music", "Fast love"...
Dikte ettirilen "yükselen değerler", "in" ler, "out" lar...
Buna benzer bir odada, şanslıysanız gökyüzünü görebilen bir pencere ardında bitecek hepsi.
Dostluğu klavyelerinde, yaşamı monitörlerinde arayanlar, Size sesleniyorum!
Hangi tuş daha etkilidir ki sıcacık bir gülüşten ya da hangi program verebilir bir ağaç gölgesinde uyumanın keyfini?
Copy-paste yapabilir misiniz dalgaların sahille buluşmasını?
İçinizi ısıtan gün ışığını gönderebilir misiniz maille arkadaşlarınıza?
Sevgiyi tuşlarla mı yazarsınız?
Öpüşmek için hangi tuşlara basmak gerekir?
Ya da geri dönüşüm kutusunda saklanabilir mi kaybolan zaman?
Doğayı bilgisayarlarına döşeyenler, neden görmezsiniz bahçedeki akasyanın tomurcuklandığını?
Ve ıslak toprak kokusu var mıdır dosyalarınız arasında?
Koklamak, duymak, dokunmak, yok mu yaşam skalanızda?
Bilgi toplumu oldunuz da, duygu toplumu olmanıza megabaytlarınız mı yetmiyor?Müşfik KENTER
Gezerken rastladım, hoşuma gitti paylaşmak istedim.Geçen de bir mürid bu konuda bişeyler yazmıştı, siz Ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
-
Gün gelecek bunları da yapabilecegiz oturdugumuz yerden :)
Örnek :
Kokulu Bilgisayar Oyunları Geliyor.. Koku yayan Bilgisayar Oyunları teknoloji Haberi
Teknoloji geliştikçe sanal oyunlar da iyice gerçeğe yakınlaşmaya başlıyor. Çok yakında odaları barut kokusu dolduracak!
Geleceğin bilgisayar oyunları, özel bir aparat sayesinde örneğin bir savaş oyununda çatışma sırasında oyunun oynandığı odaya barut kokusu verilebilecek.
İngiliz Savunma Bakanlığı tarafından geliştirilen ve 5 yıl sonra satışa sunulacak Koku Dağıtım Sistemi içindeki hava boşluklarından 8 ayrı koku verebilecek.Osuruk, b*k kokulu şaka videoları tavan yapar artık..
-
tamamen saçmalık :P
ben klavyemle mutluyum yüzyüze anlatamayacağım herseyi burda anlatabiliyorum...
dışarda etrafımdakileri ben secemiyorum rastgele geliyolar ve coğunluğu serefsiz hatta orospu cocuğu...
burası kendimi evimde hissettiğim yer.bilgisayarın basına geçtiğimde kim olduğumu hatırlıyorum ben tanrıya bilgisayarımın basında inandım.
hayatında hiç böyle bişey yaşamamış bir insanın cıkıp saçmalaması ona küfredesimi getiriyo...
saçmalık saçmalık saçmalık...
tabi gerçek hayatındaki insanlarla faceden konusmayı kastetmiyorum.bayağı oldu bi konu açılmıştı acil 50 tl lazım diye müridlerden biri çıkmış tanımadığı bir adama suraya gel vereyim demişti.sen sokağa cıkıp bağırsana 50 tl lazım geri vericem diye? kim borç verir? (sadakaları kastetmiyorum)
online olmak bir takıntı bağımlılık can sıkıntısı vs vs değildir yaşam tarzı bile değildir yaşamın kendisidir. saf gerçek hayattır online olmak. bunu hissedemeyen hiçbir insanoğlu online değildir...
-
müşfik kentere kafam girsin...
-
bide sanal ortamın eskiye göre nekadar sanal oldugu var.. eskiden interneti herkes tasak gecme aracı olarak kullanıyordu.. (gerci halen daha oyleleri var) Şimdilerde Ciddi işlerin yürütüldüğü, gerçek dünyadan daha güvenli ortamlar yaratıldı diyebilir ( Güvenlik derken kişi güvenliği)
Güzel bi örnek vermiş lalada :D cık dısarda 50 tl lasım bagır bakalım diye ama bende farklı bir ornek vermek istiyorum :D bir Ateist olarak cık sokakta bagır bakalım Allah yok ulan hepiniz kandırılıosunuz diye :D Adamı süzgeçe çevirirler :] Kafirr diye
-
Knightkib bunu yazdı:
-----------------------------
bide sanal ortamın eskiye göre nekadar sanal oldugu var.. eskiden interneti herkes tasak gecme aracı olarak kullanıyordu.. (gerci halen daha oyleleri var) Şimdilerde Ciddi işlerin yürütüldüğü, gerçek dünyadan daha güvenli ortamlar yaratıldı diyebilir ( Güvenlik derken kişi güvenliği)
Güzel bi örnek vermiş lalada :D cık dısarda 50 tl lasım bagır bakalım diye ama bende farklı bir ornek vermek istiyorum :D bir Ateist olarak cık sokakta bagır bakalım Allah yok ulan hepiniz kandırılıosunuz diye :D Adamı süzgeçe çevirirler :] Kafirr diye
-----------------------------doğru söze ne denir :D
-
hezarfen bunu yazdı:
Knightkib bunu yazdı:
-----------------------------doğru söze ne denir :D
-----------------------------aynen bu da demek oluyoki müşfik kentere sizinde kafanız girsin :D
gece gece kafama takıldı adam rüyamda bile sayıklar söverim buna simdi
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------müşfik kentere kafam girsin...
-----------------------------biraz saygılı ol bence!.. Süper bi şiir... HELAL olsun ustaya ..
-
lalada bunu yazdı:
tabi gerçek hayatındaki insanlarla faceden konusmayı kastetmiyorum.bayağı oldu bi konu açılmıştı acil 50 tl lazım diye müridlerden biri çıkmış tanımadığı bir adama suraya gel vereyim demişti.sen sokağa cıkıp bağırsana 50 tl lazım geri vericem diye? kim borç verir? (sadakaları kastetmiyorum)
kusura bakma ama örneğin çok saçma....sokağa çıkıp tanımadıın insana bağırmanın ne lakası var..sen git bi forum sitesine..ilk gün kayıt ol..bana 50 tl lazım de
sana s*ktr git ulan derler..
burdaki isteyen arkdaş burda yıllarını geçirmiş biriydi..
sen gerçek hayatta arkdaşından 50 tl istediinde vermez mi...ben istesem adam donunu satar veririr benim öyle arkdaşlarım var..
senin yoksa ,şu 2 dk sonra bana yorum yazıcak olan klawyenden kaynaklanıyordur..
saygılar .. -
emre_gss bunu yazdı:
-----------------------------lalada bunu yazdı:
kusura bakma ama örneğin çok saçma....sokağa çıkıp tanımadıın insana bağırmanın ne lakası var..sen git bi forum sitesine..ilk gün kayıt ol..bana 50 tl lazım de
sana s*ktr git ulan derler..
burdaki isteyen arkdaş burda yıllarını geçirmiş biriydi..
sen gerçek hayatta arkdaşından 50 tl istediinde vermez mi...ben istesem adam donunu satar veririr benim öyle arkdaşlarım var..
senin yoksa ,şu 2 dk sonra bana yorum yazıcak olan klawyenden kaynaklanıyordur..
saygılar ..
-
Turania bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
-----------------------------müşfik kentere kafam girsin...
-----------------------------biraz saygılı ol bence!.. Süper bi şiir... HELAL olsun ustaya ..
-----------------------------ben çok saygılıyım, benim ayağım girsin.
bu mu şiir lan ? :D