Seviyorum , Açılamıyorum :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    yaw hacılar , bi kız var bizim sınıfta..çok seviyom , böle yanıma geldiğinde içim bi hoş oluyor , ama nedense bi türlü cesaretimi toplayıp karşısına çıkamıyorum..:S  lütfen biraz taktik verin :S okullar kapanacak , bu sene son senemiz..böle içimde kalsın da istemiyorum..lütfen yardım edin :S

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    içinden 3 kere aspirin de gelir aşk perisi yardimci olur sanada.

hız emniyettir...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

pazartesi gidicen kıza ondan hoşlandığını soyleyecen. soylemezsen pazartesi akşamı banlayacam seni.

olm bak bişey kaybetmezsin. bunları yaşaman lazım. ya seni rezil etse bile birdaha kızı görmeyecen. olm git açıl dellendirme beni

yanıda olacağınız ki dove dove kızın yanın a gönderecektim sizi. olm bi kere siktir yersin en fazla ama bi düşün kız yazın sonuna doğru sana vericek. değmezmi? 

ftw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

indeki o ateşi söndür hacı yoksa hep eksik yaşarsın

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    en kötü şeydir içindeki "keşke" lerle yaşamak..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    az önce onun yakın arkadaşı ile konuştum ... sevgilisi varmış :'( :(

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
Toplam Hit: 1635 Toplam Mesaj: 6