Seviyorum Ulan Seviyorum ! ! !
-
böyle þey olmaz. Kizdan önce nefret et sonra aþik ol. Kiza resmen tapiyorum. Yeni taþindiðimiz evin karþisindaki evdeler. Kiza takiliyorum ama o da benden hoþlaniyor biliyorum. 2 yildir onu seviyorum. Tam teklif etmeye hazirlanirken birilerinden sevgilisi olduðunu öðreniyorum. Hep ayni þey hep. Bugün yine gördüm. Çok güzeldi. Onu görünce dayanamiyorum. Bir yil sonra taþiniyorlar. Þimdi ona teklif etsem yakýn bir zamanda taþinacaklar sonra ise kendimi harap edeceðimden korkuyorum. Ama onu o kadar ki seviyorum ki bilemezsiniz. Sizce þimdimi çikma teklif etmeliyim yoksa dediðim gibi riski olan bir aþka atilmamaliyim...
-
durum kötü.
benim anlamadığım şey sen 2 yıldır kızı sevion be kardeşim niye açmıon içini. açmazsan kız ölene kadar seni beklicek değil ya gider başkasına tabe. -
Bence çıkma teklif et kafanı duvarlara vurabilirsin
oda senden hoşalanıyo ola bilir olsun hayatta başka kızlar var bak ben birini unuttum başkasını buldum ben soyleyemedim kıza içince adeta şakıdım
sen git çıkma teklifet -
ben hoşlandığım kızla yarım saat içinde konuşamazsam o iş yatar.. unuturum gider...
sen baya geç kalmışın.. 2sene bea abisi.. ama gerçi senin yaşta küçük bildiğim kadarıyla... -
kardeşim kaçırma git sevdiğini söyle. rahatla. ben tam1,5 sene söylemedim. sonra çıktığı olduğunu duydum. yıkıldım. bvana misilleme yapıyormuş. çıktığı falan yokmuş. oda tam 1,5 sene beni beklemiş. 5 sene oldu çıkıyoruz. kasım 1 de tam 5 sene olacak. dilekolay. büyük aşklar böyle başlar...
Saygılarımla.... -
tam manyak doldu burası :))
-
criminal asti bu olaylari
fuarda sahidim butun kizlar asiliyordu valla.
-
dostum hala gec kalmis sayilmazsin
ona acilmayarak hergun aci cekiyorsun
git soyle seni yiyecek degil tersleyecek degil veya tutup bu bana arkadaslik teklif etti diye bagiracak degilya
git soyle kabul ederse ikiniz yolunuzu cizersiniz
kabul etmezse sen yoluna o yoluna ustelikte hergun degil bir defa aci cekersin bu sayede... -
bn de ayrıldıım kızdan yeniden hoshlanmaya basladim... napsam ? kız da beni sevio die hissediyorum.emrecimler fln.ayrıca bana bakarkene yakalıyorum... hissediyorum...
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
kabul etmezse sen yoluna o yoluna ustelikte hergun degil bir defa aci cekersin bu sayede...
-----------------------------
keşke herşey bu kadar basit olsaydı...
keşke insan 1 defada kurtulabilseydi bu illetten.
abi yine hayal kuruyorsun (:
Toplam Hit: 2059 Toplam Mesaj: 9