Seviyorum,Acaba O Da Seviyormu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

Derdim şu ki;

Seviyorum ulan.1 aydır hergün görüyorum.ama mesai saatlerimiz uyuşmadığından günde max. 10 dk. görüşebiliyoruz.kendisi bence oldukça,güzel ve sempatik,ayrıca işi gereği etkileyici konuşma konusunda oldukça başarılı.diksiyon u oldukça iyi.kısacası o benimle konuşurken karşısında eriyorum aq.

heyecan yapıyorum.elim ayağıma dolanıyor.diğer personeldeki bayanlarla,kızlarla aram gayet iyi onlarla konuşurken heyecanımdan eser yok gayet rahatım.

oldukça sempatik olduğunu söylemiştim.fakat benimle konuşurken azda olsa farklı oluyor.mesela sürekli gözümün içine bakıyor.devamlı gülümsüyor.

ayrıca bu kız kimseyle yüz göz olmuyor.sadece iş konusunda konuşuyor.konuştuğu zamanda herkese içten ve sıcak davranıyor.ama benimle hergün azda olsa sohbet ediyor.

mesela geçen bilgisayarının şifresini söyledi istersen benim bilgisayarımı kullanabilirsin dedi.normalde ondan başka kimse kullanamıyor o bilgisayarı.bilgisayara oturduğumda messenger programı açıktı adresi yazılıydı ekranda.acaba bilerek mi yaptı bilemiyorum.acaba bana güvendiği içinmi yoksa msn adresini almamımı düşündü bilemiyorum.

henüz açılmadım ama eşşek olsa anlar onu gördüğüm zaman sapıtıyorum neyapacağımı şaşırıyorum.kesin anlamıştır diye düşünüyorum.

bazı şüphelerim var o yüzden açılamıyorum aslında.telefonla çok görüşüyor.msn i çok kullanıyor.acaba diyorum birisi mi var.benmi kendi kendime kuruyorum kafamda.

işin kötüsü annesi ve babasıda burada çalışıyor.zor durumdayım hocam yardımcı olun bana.öncelikle o bana karşı ne hissediyor bunu anlamam lazım.

açılmam için gaza tavsiyelere de ihtiyacım var.

twitter.com/KezzapliMakarna
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

İş arkadaslarına yavsayanlar varya ulan ben onların

Kusura bakma hoca...

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

sakın açılmak gibi bi hataya düşme..

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 880 Toplam Mesaj: 3