Seviyorummm Ama O Bilmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    selam
    18 yasındayım 18 yıldır tanıdıgım bi kız arkadas arkadastan öte bir dost gibi
    ona karsı derin duygular besliyorum onu cok seviyorum ama o beni hangi gözle görüyo emin degilim 
    ona acılmayı düşünüyorum fakat dostlugunuda  kaybetmeyi göze alamıyorum kaybedecek cok seyim var olumsuz bir yanıtında bu kıza nasıl acılmalıyım ne öneriyosunuz 

bide  özellikle bayan üyeler   bana karsı hangi duygular besledigini nasıl anlayabiliriz
    yani ben, o gözle görüp göremeyecegini nasıl anlarım 

cok zor bi durum  kimseye tavsiye etmiyorum bu ask denen mereti

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Topic: Seviyorum ama o bilmiyor
    Topic'e cevap: o zman öncelikle ufak dozda sevgini/aşkını belli et ..nabzını bi ölç

şimdi sen dostluğunu kaybetmek istemiyorum diyosun

..ama yarın öbür gün bi başkası o kıza sahip olursa die düşündün mü hiç?

Yani ben tercihen sonradan hayıflanmayı göze alamayan birisiyim ..dene şansını ayrıca dostluk denen şey cümlelerle kurtarılması kolay bi kavramdır

bana göre kaybedeceğin tek şey dostluğunsa eğer açıl kıza ...olmazsa eğer ..ii bi türkçe kabiliyeti ile kurulan cümleler dostluğunu kurtaracaktır...

Edit: ismi ne kızın =)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    kızın ismi ne?

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    baskası sahip olursa diye cok düşündüm ve ona acılmaya karar verdim çünkü kaldıracagımı sanmıyorum

nabzını ölç diyosun bunu nasıl yapacagımı bilmiyorum işte

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    adı
    serap

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    yardım is-ti-yo-rum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

svs bunu yazdı:
    -----------------------------
    adı
    serap
    -----------------------------

şimdi böle forumda genelde kızın ismi verilmez çünküm mahreme/gize girer ..ama sen burda kızın ismni söleyebiliyosan ..kızın kendisine açılabilme potansiyelinide bünyende taşıyo olman lazım ..hadi bakalım ..kıza doğru yol al =)

abi ikili ilişkilerde nabz nası ölüçülür ..vücut dili ..jest-mimik ..ses tonu ..çelişen cümleler ..arada tıkanmalarla flan yani.

bunn bi aşk-ınabzımetre cihazı yok

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

yengemiz oldu mu? 

edit: daha açılmadıysan burayı göster ona.. anlasın ne zorluklarla bunu ona söylediğini.anlasın vereceğin güveni..tarikatte yalan atanın kolunu keserler de =)

Toplam Hit: 868 Toplam Mesaj: 8