Şevval Sam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    bu albümü arıorum bi kaç link buldum ama silinmis malesefki elinde olan mürid varsa upload edebilirmi şimdiden saolun ;)

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    hocam yeri burası mı sence ?? :)

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    Leman Sam olsa? :D

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    aLbümü Burdan İndirebiLirsin;

http://www.muzikcek.com/album/324/sevval_Sam_Sek.html

Not: Bu Arada Konuyu YanLış BöLüme Açmışın.

Tahribat Forum
    Dosya Paylaşım / Download Bölümü  <==

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

he yaa şimdi bende farkettim yanlış açmışım konuyu   yaw burdan indireMEdim.. bu albüm çok güzeldi yaa.. Bİ BAKIN

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı:
    -----------------------------

he yaa şimdi bende farkettim yanlış açmışım konuyu   yaw burdan indireMEdim.. bu albüm çok güzeldi yaa.. Bİ BAKIN

İnmediğinden Eminmisin? Linki Buraya Vermeden Önce Denedim ;) Tek Tek ParçaLarı Veriyor İşte Hoja?

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

hmm ben iki-üç defa tıklayınca server izin vermedi galiba oda sunucu  hatası verdi  tmm  hoca eyw.  ;))

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı:

hmm ben iki-üç defa tıklayınca server izin vermedi galiba oda sunucu  hatası verdi  tmm  hoca eyw.  ;))

http://rapidshare.com/files/8951894/Sevval_Sam_-_Sek__2006_.rar

Toplam Hit: 731 Toplam Mesaj: 8