Sex Köleliğinin Merkezi Bulunmuş Mu Ne?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

Seks Köleliğinin Merkezi: Dubai...

ABD'li gazeteci-yazar E .Benjamin Skinner, seks köleliği ve fuhuş dünyası üzerine yazdığı "Modern Dünyanın Köleliği İle Yüz Yüze" adlı kitabında fuhuş merkezlerini yerinde gözlemledi. Kitabı hakkında, Kanada'nın National Post gazetesi için yazdığı yazıda Dubai'yi "Seks köleliğinin merkezi" olarak tanımladı.

Şeriat kuralları ile yönetilen Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde Cyclone isimli bir geneleve 16 dolar giriş bileti alarak girdiğini anlatan Skinner "Biletin üzerinde Turizm ve Ticari Pazarlama Dairesi'nin mührü vardı. İngiliz turistler burayı 'Erkekler için Disneyland' olarak tanımlıyor" dedi.

Genelevde en az 500 fahişe çalıştığını ve aralarında batılı askerlerin de bulunduğu birçok müşterinin içeride olduğunu belirten Skinner, "İngiltere'de yaşayan bir Hintli'nin sahibi olduğu mekânda daha çok Ukraynalı, Rus, Bulgar, Özbek, Moldovalı, Çinli, Koreli ve Tayvanlılar bulunuyor" diye yazdı.(alıntı)

ben bangladeş die biliodum ama fos çıktı.16$ hemde vergili,onaylı:)

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek

m_cey bunu yazdı:
    -----------------------------

Seks Köleliğinin Merkezi: Dubai...

ben bangladeş die biliodum ama fos çıktı.16$ hemde vergili,onaylı:)

-----------------------------

oradakiler insan dğilmi olm (: cinselliğin en dolu dizgin yasandığı yerdir arap yarımadası. uydudan izlediğin kanalları kim izliyor zannediyorsun para verip.

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

16$ sudan ucuz:) burda desen 16$ die sana sn 16$ a seymi seetcen derler... hadiyin DUBAI ye

imza
Toplam Hit: 1331 Toplam Mesaj: 3