Sex Zevk Vermeseydi? Yeni Geyik
-
Bu akşam kızlı erkekli geyik yaparken konu döndü dolaştı sex'e geldi. Geyik olağanca hızla dönerken bir arkadaş bombayı patlattı. Sex size zevk vermeseydi masturbasyon yapar veya sevişirmiydiniz? Yani sizin için bu kadar önemli olurmuydu? Grupta büyük bir sessizlik. Herkesin kafalarda soru işareti. Acayip geyik dönecek bir konu olduğu için ilk mesajımı böyle bir bomba konuyla açıyorum. Buyrun düşünceleriniz..
-
valla sevismek sex in bir parcasi zaten sevismedende sex olmaz bence sacma ve acayip bir celiski ha ortam olmasa kiz olmazsa masturbasyon tabiki napayim elizabet bazen cogu kizdan dahaiyi bence :d
ne bilem sorardim arkadasa sen zevk almiyormusun diye erkekse yoksa donuyonmu filan geyik yapardim :d
-
zevk almasam, bulaşık yıkamak gibi bişey olurdu sanırım..
mecbursam yaparım :)
-
bikere erkekler icin farkli cevaplar cikmasi kacinilmaz. Masturbasyon illaki yapmak zorundasi, testisler spermle doluca dayan dayanabilirsen...ama bayanlarda zaman ve enerji kaybi olurdu (eger zevk vermeseydi). Zaten bir tatminlik hissi icin bukadar caba veriliyor :P
-
İsteyerek yapmazdım ama belkı çocuk yapmak için falan yapardım.
-
müridler artık elizabete dokunyayın benden size bir tiyo büyük bolanlardan alın içine ılıksu doldurun gecin banyoyay kucanıza alın sallayın 30 sn btlarsınız :)
-
yine yapardım :F
-
r3dros bunu yazdı:
-----------------------------
müridler artık elizabete dokunyayın benden size bir tiyo büyük bolanlardan alın içine ılıksu doldurun gecin banyoyay kucanıza alın sallayın 30 sn btlarsınız :)
-----------------------------zuahah :) askerde uygulanan taktik ama bolan patlayınca çok acıyor: /
-
o anda onu hissetmiyorsun bile :)
-
r3dros bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------=)=) evet hoc a bide bunun havlulu olanı vardı hatta burda konu açmış yapımını anlatan video yu koymuştum silinmişti =/