Seyehat Acentesi Açmak İçin ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Müridler birkaç aydır devamlı bu konuyu araştırıyorum ama bir türlü adam akıllı bir bilgi bulamadım internette.

Şimdi tatil rezervasyonları vs. hizmeti vermek istiyorum ama bu konu ile ilgili şirket açmak için hangi belgelere ihtiyacım olduğunu tam bilmiyorum.

Bildiğim şeyler, türsab üyeliği olması gerekiyor.

Şahıs veya limited şirketi sahibi olmak gerekiyor.

Benim merak ettiğim konu, türsab üyeliği almak için gerekli belgeler vs. nelerdir.

Yani çevrenizde bu işi yapan, yada aranızda bu işi yapan arkadaşlar varmıdır öğrenmek istiyorum.

Bu tarz bir şirket açmanın bana maliyeti ne kadar olur ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Dun aksam ogrendim sirketin sermayesinin %0.04 unu Turkiye halk bankasina yatiriyor musun

Tabi bu yurt disindan oldugum icin benim icin gecerli seni bilmiyom haci

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

:)) Ahmet abiye sorayım bakalım ne gerekiyormuş :))

şahıs firması ile türsab onay alamazsın

Türsab olsan bile havayolu firmaları ile anlaşma yapman lazım. Kendi apilerini açması için.

Her havayolu şirketinin istediği ön bir bedel vardır teminat onu yatırman lazım.

Tursab bildiğim kadarı teminat mektupu istiyor bankadan.

Ortalama 40,000 Tl ye açarsın yani :))

Bu arada hayırdır ???

Erdem tarafından 27/Haz/13 12:40 tarihinde düzenlenmiştir

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    SnipeTR bunu yazdı

:)) Ahmet abiye sorayım bakalım ne gerekiyormuş :))

şahıs firması ile türsab onay alamazsın

Türsab olsan bile havayolu firmaları ile anlaşma yapman lazım. Kendi apilerini açması için.

Her havayolu şirketinin istediği ön bir bedel vardır teminat onu yatırman lazım.

Tursab bildiğim kadarı teminat mektupu istiyor bankadan.

Ortalama 40,000 Tl ye açarsın yani :))

Bu arada hayırdır ???

Bana iata vs. gerek yok abi, sadece tatil hotelleri satışı vs yapabilmek için istiyorum, bu tarz bir iş yeri açma düşüncem var kafamda ama fiyat olarak 40.000 beni zorlar biraz. :)

Gerçi o parayı ortalama 3 - 4 ayda çıkartır açabilmiş olsam oda ayrı bir mesele :)

25.000 TL türsab'a gitse,  8.000 - 10.000 TL'de limited şirketine gitse, şusudur busudur tutuyor yine dediğin rakamları. 

Neyse biraz daha birikim yapayım ben, saol bu arada :)

Toplam Hit: 677 Toplam Mesaj: 4