Şeyh Kadam - Düş (2009)
-

Track temaları gayet hoş rahatlatıcı. Mode XL ın biraz daha hafif ve ceza'nın biraz daha ciddi hali gibi bir albüm olmuş.
Şeyh Kadam kardeşim, çocukluk arkadaşımdır. Muridlerin ve murid adaylardan, raple ilgilenen veya ilgilenmeyen farketmez. Bir indirin ve dinleyin gerçekten kulak orgazmı yaşatıyor şarkılar..
" İstanbul Avcılar’da çalışmalarını sürdüren Şeyh Kadam ”Düş” adlı solo albümünü sizlere sunuyor. Albümün altyapıları Buggy Beatz’e ait olup şarkıların mix ve master işlemleri Şeyh Kadam’a aittir.Tarzıyla dikkat çeken albüm 7 parçadan oluşmaktadır ve Raffineri Recordz’da yer alan Nefi ile bir düet şarkı bulunmaktadır. Albüm kapakları Buggy Beatz ve Şeyh Kadam’ın ortak çalışmasıdır. Şeyh Kadam ”Düş” keyifli dinlemeler… "
www.myspace.com/seyhkadam34
www.myspace.com/buggybeatzDownload:
http://rapidshare.com/files/216861643/__350_eyh_Kadam___Due__351____2009.rar -

Tüm kayıtları ORONTEZ stüdyolarında gerçekleşen ve içeriğinde ön planda p-fox (Sen De Öleceksin, Vizyonda Bir Film) ve Newada (Üstü Kalsın) beatleri bulunduran albüm yaklaşık olarak 1 ay süreli yoğun bir çalışmayla tamamlandı.Yoğun istek üzerine eski albümlerimizden birinde bulunan YALNIZ ÖLEMEM isimle tracke'de bu albümde yeniden düzenlenen kaydıyla yer verildi . Albüm intro-outro modunda iki adet mix içeriyor…En başta dinleyeceğiniz part mix ÖzGenin eski şarkılarından oluşan eski bir mix. En sonda ise yalnızca Sözümm Öz albümünün tracklerinden oluşan bir mix bulunmakta…
Albüm Şarkıları
01 - Part Mix
02 - Ben Sen O Bu Şu
03 - Üstü Kalsın
04 - Severek Ayrilanlar
05 - Sen de Öleceksin
06 - Vizyonda Bir Film
07 - Yalnız Ölemem NEW
08 - Albüm Mix
ben bugün bu albümü nette koydum 2 ila 3 saatte 500 kere indirildi , birden şaşırdım hemen linki sildiler :)
buda benden
-
albümün bandrol sorunu yok ücretsiz albüm.