Şeytanın Avukatına Benzer Bir Dizi 666 Park-Avenue
-
2007 senesinde Lost'da canlandırdığı John Locke rolüyle Emmy ödüllerinde drama dizilerinde en iyi yardımcı aktör ödülünü kazanmayı başaran aktör, Gabriella Pierce'in aynı adlı kitap serisine dayanarak hazırlanan doğaüstü dizide Gavin karakteriyle karşımızda olacak.
666 Park Avenue, New York'un en tarihi apartmanlarından birinde yöneticilik yapma teklifini kabul edip buraya yerleşen ve çok geçmeden açıklanamayan doğaüstü olaylara şahit olmaya başlayan genç bir çiftin öyküsünü anlatacak. Bu doğaüstü olaylar binadaki herkesin yaşamını zorlaştıracak, karmaşık hale getirecek ve tehlikeye atacaktır.Deadline'ın haberine göre Terry Quinn, binanın sahibini oynayacak.
Dram Korku ve Bilim Kurgu tarzında olan sitenin başrollerinde Vanessa Williams (Desperate Housewives dizisinde Renee olarak izlemiştik), Terry O’Quinn (Unutulmaz Lost dizisinden John Locke) paylaşıyorlar.
666 Park Avenue dizisinin konusuna gelince : Bir dilek tutun ve bu dileğinizin gerçek olduunu görün! Güzel değil mi? Peki dileklerinizin gerçekleşmesi için ne yapardınız? 666 Park Avenue hayalleriniz ve isteklerinizgerçeğe dönüşebilir. Zenginlik, güç, aşk, cazibe, başarı ve hatta intikam…
he Drake’e hoşgeldiniz. Manhattan’da yer alan bu gizemli binanın gizemli sahipleri Gavin Doran (Terry O’Quinn) ve cazibeli eşi Olivia (Vanessa Williams). Drake gizemli doğaüstü karanlık güçlerin hakim olduğu ancak sakinlerinin bundan habersiz olduğu bir bina.
Amerikanın orta batı bölgesinden gelen genç bir çift olan Jane Van Veen (Rachael Taylor) ve Henry Martin (Dave Annable) The Drake’in yöneticiliği için çalışmaya başlıyorlar. Bu genç çift binanın sahipleri Gavin Doran ve Olivia’nın entrikaları ile uğraşırken bir yandan da binada bulunan gizemli, doğaüstü karanlık güçler ilemücadele etmeye başlıyorlar.
Dizi bir fenomene dönüşecek gibi gözüküyor. 666 Park Avenue konusu klasik iyi ile kötünün mücadelesi.
buda izlemek isteyenler için http://www.yabancidiziizle.com/dizi/666-park-avenue
Hoş bir diziye benziyor tavsiye edilir -
Başlayacaklar için küçük bir uyarı dizi gerekli ratingleri alamadığından dolayı iptal edildi. Yeni sezonu olmayacak ama ABC sezonu tamamlamasına izin verdi. 13 bölüm oynuyacak dizi..
-
HAKMAN bunu yazdı
Başlayacaklar için küçük bir uyarı dizi gerekli ratingleri alamadığından dolayı iptal edildi. Yeni sezonu olmayacak ama ABC sezonu tamamlamasına izin verdi. 13 bölüm oynuyacak dizi..
sezonu tamamlıcaklarsa iyi bari.. 1. bölümüyle başladım, 2.bölümlerinide izleyim dediydim yarısında kapattım yeter deyip :D
-
MaviGozluDev bunu yazdıHAKMAN bunu yazdı
sezonu tamamlıcaklarsa iyi bari.. 1. bölümüyle başladım, 2.bölümlerinide izleyim dediydim yarısında kapattım yeter deyip :D
yok be hoca güzel dizi ama
-
MaviGozluDev bunu yazdıHAKMAN bunu yazdı
http://www.dizisrt.com/last-resort-ve-666-park-avenue-dizileri-iptal-edildi.html
-
HAKMAN bunu yazdı
hadi ya kötü olmuş,
en azından sezonu tamamlamaları iyi olmuş, olayları hızlı bir şekilde geçip kısa bir şekilde sonuca ulaşırlar :)
-
ben söyleyeyim olayı
bir tane karı var
duyduğu her sesin peşinden gidiyor
gördüğü her değile giriyor
sonrada sevgilisine ben çok korkuyorum
lütfen gidelim buradan diye yaygara koparıyor
ula amuga koğumun karısı madem korkuyon niye her zike atlıyon :|