Seyyah Çelebi Vol 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Hacılar merhaba, büyük ihtimal konunun başlığından bir halt anlamamış yada fikir yürüttünüz, neyse bu sayfaya geldiniz :) nerdeyse 2 ssene

önce sitemi buraya yazmıştım aradan zaman geçti az çok birşeyler daha ekledim ve 2 hafta önce radikal bir karar alarak, kendime daha fazla

zaman ayırma ve master tezime öncelik verme üzerine işten ayrıldım.Şimdi boş vakitlerimi daha verimli geçiriyorum, bir yandan geziyorum, 

bir yandan da hayattan keyif alıyorum.Bugün 7 adet yer gezdim, siteye yüklüyorum yavaş yavaş, önce kendi ilim bursayı bitirmeye 

çalışıyorum, bursa bitince mevsime ve illere göre seyahatler düzenlemeye çalışacagım.

Sizden ricam sitem hakkında görüşleriniz ve mümkünse facebook eklentisi var sitede onu beğenirseniz süper olur.

http://www.seyyahcelebi.com/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

Yolun açık olsunda ilk eleştiriyi yapayım emir sultanı ve osman gaziyi görmedim ben gördümde sitede yoklar yani :) onlarıda kısa zamanda yap mutlaka :)

Edit: Kusura bakma dikkat etmişim önceki sayfalar varmış . 

HAKMAN tarafından 23/Eki/12 22:32 tarihinde düzenlenmiştir

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    HAKMAN bunu yazdı

Yolun açık olsunda ilk eleştiriyi yapayım emir sultanı ve osman gaziyi görmedim ben gördümde sitede yoklar yani :) onlarıda kısa zamanda yap mutlaka :)

Edit: Kusura bakma dikkat etmişim önceki sayfalar varmış . 

Osman gazi var, emir sultanı cumartesi çektim ama daha koymadım, cok fotosu var, üşeniyorum biraz, daha basit yerler var, 4 fotolu falan onları koyuyorum, biraz site güncel gözüksün, hızlı index alsın diye.

Toplam Hit: 634 Toplam Mesaj: 3