SGH-E250 Orjinal Yazılım Lazım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CihanDAR
    CihanDAR's avatar
    Erkek

elimde samsung e250 var şebeke ve açılıp kapanma sorunu çekiyorum Telefon Türkcell formatlı .Telefoncuya götürdüm program atılacak dedi 
    Sorun ne olabilir? nasıl düzeltiriz ? Orjinal yazılımı bulabilecek arkadaşlar bir link verebilirmi

Şimdiden teşekkür ediyorum .

|||...OttOMANYAk...|||
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

java la :| yazılım atılmazki ona :D

Şunu dene : ( herşey , rehber , smsler falan gider , fotoalr motolar gidermi bilmem , hafıza kartını çıkar . )

*2767*3855#

arama yapar gibi yapacaksın. formattan sonra tel şifresi 00000000 ( sonuna kadar sıfır ) ( sanırım 8 tane mi ne )

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CihanDAR
    CihanDAR's avatar
    Erkek

onu denedim hocam şebeke sorunu aynen devam ediyor.bu telefon forumlarında okumuştum biraz telefonun yazılımını şunla değiştir orjinali bu diye ordada link ölmüş .

|||...OttOMANYAk...|||
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

garantisi yok mu?

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Arkadaşım samsunglarda oparatör yerinde otomatik seçeneğini kaldırıp turkcelli seç dene bakalım düzelcekmi. Genelde böyle çözülüyor bu sorun Şebeke bazen kayboluyor telefonun kapalı görünüyor dimi. Eğer böyleyse dedğimi yap bir dene telefoncu söylemiş bnm amcamada sorun hal olmuştu

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CihanDAR
    CihanDAR's avatar
    Erkek

zaten şebeke gidince şebeke seçimi otomatik manual arası gidip geliyorum düzeltmek için ,operatörü seçince bi 5 dakkalığına düzeliyor sonra aynen devam servis yok şebeke aranıyor sınırlı servis  kapanıp açılmalar...

|||...OttOMANYAk...|||
Toplam Hit: 2122 Toplam Mesaj: 6