SGH-E250 Orjinal Yazılım Lazım.
-
elimde samsung e250 var şebeke ve açılıp kapanma sorunu çekiyorum Telefon Türkcell formatlı .Telefoncuya götürdüm program atılacak dedi
Sorun ne olabilir? nasıl düzeltiriz ? Orjinal yazılımı bulabilecek arkadaşlar bir link verebilirmiŞimdiden teşekkür ediyorum .
-
java la :| yazılım atılmazki ona :D
Şunu dene : ( herşey , rehber , smsler falan gider , fotoalr motolar gidermi bilmem , hafıza kartını çıkar . )
*2767*3855#
arama yapar gibi yapacaksın. formattan sonra tel şifresi 00000000 ( sonuna kadar sıfır ) ( sanırım 8 tane mi ne )
-
onu denedim hocam şebeke sorunu aynen devam ediyor.bu telefon forumlarında okumuştum biraz telefonun yazılımını şunla değiştir orjinali bu diye ordada link ölmüş .
-
garantisi yok mu?
-
Arkadaşım samsunglarda oparatör yerinde otomatik seçeneğini kaldırıp turkcelli seç dene bakalım düzelcekmi. Genelde böyle çözülüyor bu sorun Şebeke bazen kayboluyor telefonun kapalı görünüyor dimi. Eğer böyleyse dedğimi yap bir dene telefoncu söylemiş bnm amcamada sorun hal olmuştu
-
zaten şebeke gidince şebeke seçimi otomatik manual arası gidip geliyorum düzeltmek için ,operatörü seçince bi 5 dakkalığına düzeliyor sonra aynen devam servis yok şebeke aranıyor sınırlı servis kapanıp açılmalar...