SGK Konusunda Yardımcı Olabilecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Kız kardeşim devletten maaş alıyordu 18 i ni doldurunca hiç bir uyarı ibrazı gelmeden maaşını kesmişler.

Oysa evlenene kadar alabiliyor bu maaşı.

Şimdi dilekçe doldurtmuşlar.

Eylülde bağlanır diye kestirip atmışlar. (burası türkiyeeee)

Ama bu paraya ihtiyacımız vardı ( para genel bir ihtiyaç zaten)

Neden eylüle kadar erteliyorlar işleme sokup yatmasını sağlayabilir miyim. 

Telefondan orada ki sgkyla konuşmanın bir faydası olacağını sanmıyorum.

Önerebileceğiniz bir yol var mı ?

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

sgk ya git konus

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Abicim konuşmayla hallolmuyor bazı devlet memurları yok kardeşim eylülee deyip sallıyorlar.

Bana bir yasa maddesi yada özel durum için öncelşik gibi elle tutulur bir şey yada torpil lazım. ( son maddeyi unutun yok öyle bişeyim)

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

18 yaşına girdiği için yapılmıştır. eylülde toplu olarak paranızı alırsınız hemen olması gibi bir imkanı yok evrak işleri yavaş yürür..

Bende okurken babam üzerinden maaş alıyordum bir sürü işlem yaptırırdım her sene anasını satim günlerce uğraşırdım ne günlerdi be..

THE BeYaZ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

badem bıyıklı f tipi örgütten bir şakirt tanıdığınız yok sanırım sizinde bizim gibi o zaman daha çok gider gelirsiniz ne yazıkki

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgQuery.aspx

bimere yaz.ilgileniyorlar.sorunu çözmeye çalışıyorlar.durumunu anlat. istek bolumune

Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 21:31'da sansar55 tarafından düzenlendi.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Müridim durumunu anlıyorum, çekmeyen bilemez. Aynı durumu yaşadım ve evet bir yolu var daha kısa olabilmesi için bizzat uyguladım zamanında. Bir dernek var. SSk emeklileri derneği gibi bir şeydi adını bulursam onuda yazarım birazdan. O yazdığınız dilekçenin bir usul ile yazılması gerekiyor ve bazı formlar var bunların hazırlnaması gerekiyor, aksi takdirde sadece dilekçe ile başvurulduğunda SGK bu belgeleri iç yazışmalar ile tamamlıyor buda vakit alıyor. Velhasıl-ı bu derneğin her ilde şubesi var onlara gitmen gerekli, onlar bu durumlara alışık ve son derece yardımcı oluyorlar, ben onların sayesinde 1 ay içerisinde bağlatmıştım tekrar. SSk emeklileri derneği gibi bir şeydi bakacağım şimdi bulur bulmaz mesaj yoluyla yazarım sana.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
Toplam Hit: 921 Toplam Mesaj: 7