SGK Konusunda Yardımcı Olabilecek
-
Merhabalar,
Kız kardeşim devletten maaş alıyordu 18 i ni doldurunca hiç bir uyarı ibrazı gelmeden maaşını kesmişler.
Oysa evlenene kadar alabiliyor bu maaşı.
Şimdi dilekçe doldurtmuşlar.
Eylülde bağlanır diye kestirip atmışlar. (burası türkiyeeee)
Ama bu paraya ihtiyacımız vardı ( para genel bir ihtiyaç zaten)
Neden eylüle kadar erteliyorlar işleme sokup yatmasını sağlayabilir miyim.
Telefondan orada ki sgkyla konuşmanın bir faydası olacağını sanmıyorum.
Önerebileceğiniz bir yol var mı ?
-
sgk ya git konus
-
Abicim konuşmayla hallolmuyor bazı devlet memurları yok kardeşim eylülee deyip sallıyorlar.
Bana bir yasa maddesi yada özel durum için öncelşik gibi elle tutulur bir şey yada torpil lazım. ( son maddeyi unutun yok öyle bişeyim)
-
18 yaşına girdiği için yapılmıştır. eylülde toplu olarak paranızı alırsınız hemen olması gibi bir imkanı yok evrak işleri yavaş yürür..
Bende okurken babam üzerinden maaş alıyordum bir sürü işlem yaptırırdım her sene anasını satim günlerce uğraşırdım ne günlerdi be..
-
badem bıyıklı f tipi örgütten bir şakirt tanıdığınız yok sanırım sizinde bizim gibi o zaman daha çok gider gelirsiniz ne yazıkki
-
http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgQuery.aspx
bimere yaz.ilgileniyorlar.sorunu çözmeye çalışıyorlar.durumunu anlat. istek bolumune
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 21:31'da sansar55 tarafından düzenlendi. -
Müridim durumunu anlıyorum, çekmeyen bilemez. Aynı durumu yaşadım ve evet bir yolu var daha kısa olabilmesi için bizzat uyguladım zamanında. Bir dernek var. SSk emeklileri derneği gibi bir şeydi adını bulursam onuda yazarım birazdan. O yazdığınız dilekçenin bir usul ile yazılması gerekiyor ve bazı formlar var bunların hazırlnaması gerekiyor, aksi takdirde sadece dilekçe ile başvurulduğunda SGK bu belgeleri iç yazışmalar ile tamamlıyor buda vakit alıyor. Velhasıl-ı bu derneğin her ilde şubesi var onlara gitmen gerekli, onlar bu durumlara alışık ve son derece yardımcı oluyorlar, ben onların sayesinde 1 ay içerisinde bağlatmıştım tekrar. SSk emeklileri derneği gibi bir şeydi bakacağım şimdi bulur bulmaz mesaj yoluyla yazarım sana.