SGK Yenilemeyle İlgili
-
Merhabalar,
Şimdi geçen sene ben SGK ya öğrenci belgemi vermiştim.Şimdi bu senede vermem daha doğrusu her sene vermem gerekiyor mu ?
Arkadaşı gördüm az önce SGK için öğrenci belgesi alıcam dedi.Her sene yapılıyor mu dedimde bilmiyorum dedi.Bilenler açıklayabilir mi?
-
Buradan gss prim 13 seç tc kimlik no yaz sorgula.Borcun varsa çıkar.Ayrıca borcun çıksa bile öğrenci belgeni götürüp sildirebiliyorsun.
Ek olarak böyle saçma sistemi çıkaranın taa amk.
-
Teşekkürler 214 tl çıktı bayramda gidebilirim anca yaptırmak için.
Aynen devlet üniversitesinde okuyup, devlete öğrenci olduğumu kanıtlamam gereken gerizekalıca bi sistem var.
dyrnade tarafından 25/Eyl/13 15:49 tarihinde düzenlenmiştir -
her sene öğrenci belgenle gitmen gerekiyor
-
ben 2. sınıfa başlarken yaptırmıştım. hastahaneye gittiğimde gözükmüyordu. aslında bu işleri öğrenci işlerinin yapması gerekiyor diye düşünenlerdenim.
-
ziraat web sayfasında güncel tutar ile sgk da görünen güncel tutar farklı görünüyor bilginiz olsun
yanlış hatırlamıyorsam 2 TL gibi fazla bir rakam görünüyordu bankaya fazladan para mı kalıyor nedir bilmiyorum
web sayfasından ödeyen kişi sayısı X 2 TL deseniz çıkan sonuç ne olur tahmin edin
bizim ülke toplumunu sikmek için yer arıyor bu her yerde karşınıza çıkar alayının binbir belasını versin.
-
her altı ayda bır yenilenen devlet babnın bır seyın warsa saglık vergıni vercen bana ha bıseyın yokmu ustune al sana yesıl kart verıyom saglıgını ben karsıyorum dedıgı sıstemde ögrencilerime ayrıcalık yapıyorum ve okuyan nufusum sukadar demek ıcın zorladıgı işlem. AB normlarında saglık güvencesı saglamak amaclı milletimi kolluyom kollamayan kollasın g*t* degı bişeyde olabılır.
fox89hakan tarafından 25/Eyl/13 16:15 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam durum şu.Sn öğrenci belgesi götürdüğün zaman normalde ordaki memur 6 ve 12 aylık tescil yapıyor.Ama bu SGK daki memura göre değişiyor.İsterse adamın keyfine göre 2 yıllıkta yapabiliyorlar.