folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder SGK Yenilemeyle İlgili

SGK Yenilemeyle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Şimdi geçen sene ben SGK ya öğrenci belgemi vermiştim.Şimdi bu senede vermem daha doğrusu her sene vermem gerekiyor mu ?

Arkadaşı gördüm az önce SGK için öğrenci belgesi alıcam dedi.Her sene yapılıyor mu dedimde bilmiyorum dedi.Bilenler açıklayabilir mi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://sgk.ziraatbank.com.tr

Buradan gss prim 13 seç tc kimlik no yaz sorgula.Borcun varsa çıkar.Ayrıca borcun çıksa bile öğrenci belgeni götürüp sildirebiliyorsun.

Ek olarak böyle saçma sistemi çıkaranın taa amk.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Teşekkürler 214 tl çıktı bayramda gidebilirim anca yaptırmak için.

Aynen devlet üniversitesinde okuyup, devlete öğrenci olduğumu kanıtlamam gereken gerizekalıca bi sistem var.

dyrnade tarafından 25/Eyl/13 15:49 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

her sene öğrenci belgenle gitmen gerekiyor

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berk93
    berk93's avatar
    Erkek

ben 2. sınıfa başlarken yaptırmıştım. hastahaneye gittiğimde gözükmüyordu. aslında bu işleri öğrenci işlerinin yapması gerekiyor diye düşünenlerdenim. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

ziraat web sayfasında güncel tutar ile sgk da görünen güncel tutar farklı görünüyor bilginiz olsun

yanlış hatırlamıyorsam 2 TL gibi fazla bir rakam görünüyordu bankaya fazladan para mı kalıyor nedir bilmiyorum

web sayfasından ödeyen kişi sayısı X 2 TL deseniz çıkan sonuç ne olur tahmin edin

bizim ülke toplumunu sikmek için yer arıyor bu her yerde karşınıza çıkar alayının binbir belasını versin.

KNOWLEDGE IS POWER!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fox89hakan
    fox89hakan's avatar
    Erkek

her altı ayda bır yenilenen devlet babnın bır seyın warsa saglık vergıni vercen bana ha bıseyın yokmu ustune al sana yesıl kart verıyom saglıgını ben karsıyorum dedıgı sıstemde ögrencilerime ayrıcalık yapıyorum ve okuyan nufusum sukadar demek ıcın zorladıgı işlem. AB normlarında saglık güvencesı saglamak amaclı milletimi kolluyom kollamayan kollasın g*t* degı bişeyde olabılır.

fox89hakan tarafından 25/Eyl/13 16:15 tarihinde düzenlenmiştir

Döndürün dunyayı inmek istiyenler var
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

hocam durum şu.Sn öğrenci belgesi götürdüğün zaman normalde ordaki memur 6 ve 12 aylık tescil yapıyor.Ama bu SGK daki memura göre değişiyor.İsterse adamın keyfine göre 2 yıllıkta yapabiliyorlar.

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
Toplam Hit: 676 Toplam Mesaj: 8