Shaban Android (3D Art-Work)
-
Daha onceki android projemin bir gelismis versionu :P :D yourum ve onerilerinizi eksik etmeyin arkadaslar :D

-
Hacı ya pek gerçekçi durmuyor.
Üzgünüm :(
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yakinda o da olur hocam :)
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------olur olur şuanda gideri var fotonun yani fotoshopun...
kardeş nacizane bir öneri sol gözünün içinin rengini az aç gri tonlama ver ve kalbinin üstündeki devre kartınnın rengini koyulaştır bence... ve o kalbin orda olan parça tam dikdörtgen değilde böle daha parça parça olsa daha bi gerçeklik katar die düşünüyom ama genede en iyi sen bilirsin....
-
---ALPER--- bunu yazdı:
Dj_DooM3 bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------olur olur şuanda gideri var fotonun yani fotoshopun...
kardeş nacizane bir öneri sol gözünün içinin rengini az aç gri tonlama ver ve kalbinin üstündeki devre kartınnın rengini koyulaştır bence... ve o kalbin orda olan parça tam dikdörtgen değilde böle daha parça parça olsa daha bi gerçeklik katar die düşünüyom ama genede en iyi sen bilirsin....
-----------------------------hocam compositing kismi biraz ayarsiz oldu haklisin :D cok fotoshop kullandim :D ful c4d kassaydim daha gercekci oalcak :D ama usendim :D
-
mal sağlamda,efektler olmamı$..
-
seadog bunu yazdı:
----------------------------- -
hocam yüzündeki çalışman çok silik duruyor(yanaktaki ve alındaki çalışmanın sınırlarını biraz daha belli olabilirdi) o yüzden de pek gerçekçi değil
ama güzel olmuş gelecek vaat ediyor.
-
pek anlamam ama çok hoşuma gitti benim gerçekçi olmuş