folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Shadow Of Mordor Açılmıyor

Shadow Of Mordor Açılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar Allah aşkına yardım edin oyunu indirdim exe dosyası vardı tıkladım yarım saat falan yükleme yaptı sonra masaüsütne simge çıktı bende tıkladım hiçbişi olmuyor sonra gittim şu dosyaları http://imgim.com/4865incin3518623.jpg kopylayıp buraya

http://imgim.com/yenibiteşlemresmi1.jpg yapıştırdım tekrar dönüp masaüstüne çıkan simgeye tıkladım değişen bişi yok hiçbişi çıkmıyor olmuyor basit bi dilde yapıcağım şeyi anlatın hocalar siz anlarsınız bu işlerden şimdiden Allah razı olsun...

ebedi devlet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yardım edin hocalar

ebedi devlet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

o dosyaları niye oraya kopyaladın ki hocam :/ indirdiğin yerin linkini bi atsana. torrent ise daha iyi olur.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

eger crack vs yaptikdan sonra tikliorsun ve hic bir tepki vermiyorsa bilgisayarim>ozellikler>gelismis sistem ayarlari>gelismis altdan performans kismandi ayarlari sec > veri yurutme engellemesi> ekle de oyunun exesini ekle ok de cik birde oyle dene win8 8.1 de bende bole bi sorun olmustu bu sekidle cozdum

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

o dosyaları niye oraya kopyaladın ki hocam :/ indirdiğin yerin linkini bi atsana. torrent ise daha iyi olur.

burdan indirdim hocam http://www.torrent-oyun.com/index.php?topic=297853.0

ebedi devlet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

eger crack vs yaptikdan sonra tikliorsun ve hic bir tepki vermiyorsa bilgisayarim>ozellikler>gelismis sistem ayarlari>gelismis altdan performans kismandi ayarlari sec > veri yurutme engellemesi> ekle de oyunun exesini ekle ok de cik birde oyle dene win8 8.1 de bende bole bi sorun olmustu bu sekidle cozdum

deniyorum hocam eyvallah

ebedi devlet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

şimdi bu kurulu dosyalrı komple uninstall yp hocam öncelikle. sonra sıfırdan kur ve aşağıdaki sorularıma cevap ver sana zahmet;

sistem x64 ve dx11 yüklü demi ?

codex klasörü içindeki dosyaları oyun kurulduktan sonra attın demi kurulu yere (crack yaptın mı yani?)

ekran kartı güncel mi ?

eğer bu soruların hepsine evet diyorsan araştırdığım ve anladığım kadarı ile yüzde 90 ekran kartın yetmiyordur. pc özelliklerini de eklersin tekrar bakarız. 35gb filanmış yazık boşa gitmesin.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

hocam 64 bit işlemcide bu özellik kullanılamaz diyor.

ebedi devlet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

oyun dosyalarının maf etmişin hocam. Bitane skidrow torrent çek zaten direk hazır kurulum tıkla çalıştır.

Toplam Hit: 1328 Toplam Mesaj: 9