Shanha Dansa
-
bu programlar cigrindan cikariyo insanı kudurtma noktasina getiriyo. heLe bi mara mıdır var nedir dansçı kızlar arasinda... bizim en şaban kızdan bile daha şaban...
Neyse bunlar bi yana kullanılan fon muzigi cok ilgimi cekti. genelde memeT ali erbil konuklarını saHneye cagirdiginda tunelden konuklar gecerken calınıyo.
bilen var mı ismini.... -
ismini bilmiyorum da. o tür programların ne amaçla yapıldığını biliyorum.
amaç: türk halkını tamamen sapık düşünceler yöneltmektir. peki bundaki amaçları nedir? niye böyle birşeyi yapmak istesinler?
Bunun için o programı yayınlayan kanalın yani Kanal D"nin kurucularına,kanalın vizyonuna ve misyonuna bakmak gerekir. kanal masonlar tarafından kurulmuştur. kurucu Aydın Doğan. YMCA masonlarındandır.(diğerleri ROTARY,BİLDERBERG,LİONS)
Aydın Doğan"da masonik politikaları* yerine getiriyor. bu kadar basit.
peki ben bunları nereden biliyorum? bir akıllı ben miyim? Harun Yahya"nın "Yahudilik ve Masonluk" isimli eserini okuyan herkes bu konular hakkında-en azından foruma birşeyler yazacak kadar- bilgi sahibi olur.
arkadaşlar;
neyi niçin yaptığımızı iyi bilmeliyiz. yaptığımız şey kime yarar getiriyor. kime zarar veriyor. unutmayalım ki iki tarafında kaybettiği bir oyun yoktur. mutlaka bir kazanan vardır.POPSTAR gümbürtüsünü izleye izleye adamlara neler kazandırdık biliyor musun? POPSTAR yarışmasının sadece reklam geliri 133 milyon $ dır. çok para değil mi? bu para da masonlara halkımızdan hediye oldu.
eminim ki bu yazıyı okuyan bazı arkadaşlarım "amma da sallamış, komplo teorisi, ne alakası var, masum bir eğlence programı sadece" gibi şeyler söyleyeceklerdir. HER TÜRLÜ GÖRÜŞE SAYGI DUYARIM. ama ben görüşümü evrensel kaynaklarla destekliyorum. inanmayan falanca kitabın falanca bölümünü açıp okuyabilir diyorum. lütfen bana, yukarıda saydığım sözleri sarfedecek olan arkadaşlarım da bilgi sahibi olduktan sonra fikir sahibi olduklarını bana ispatlasınlar.
üretmek, yapmak, uğraşmak, didinmek zordur. ama üretileni yıkmak kolaydır. tıpkı bir kardanadama tekme atıp, onu paramparça etmek gibi.
* masonik politikalar = Türkiye"nin Güneydoğusunu İsrail"e katmak için; Türk halkının direncini, birlik beraberliğini kırma amacıyla, onları hep hoş tutup Türkiye"nin sorunlarını unutturma çabası.
kaynak:
Harun Yahya,Yahudilik ve Masonluk,s.203-299
Toplam Hit: 1465 Toplam Mesaj: 2