Shdoclc.Dll Yardım Plss

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deathmaster
    deathmaster's avatar
    Erkek
    ya arkadas bnm windows klasörü system 32 nin içinde böle shdoclc.dll isimli bi dosya war onun yüzünden ,hangi sayfaya girsem sunucu görüntülenemyor uyarısı çıkıyor bana bir çözüm önerisinde bulunabilir misiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deathmaster
    deathmaster's avatar
    Erkek
    abi bilen kimse yokmu yaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    cıx :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    kardeş, SAYFA GÖRÜNTÜLENEMİYOR yazısının kaynağının shdoclc.dll tarafından gerçekleştiği sonucuna nasıl vardın ?

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ceran
    ceran's avatar
    Erkek
    sistemi onar :D

.......:::::::realhacker:::::...... www.realhackers.tk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoca Shdoclc.dll (the Shell Document Object and Control library) is a resource-only library that is used by Internet Explorer to store localized items such as menus, dialog boxes, and strings.

Yani adam hakli olabilir, hatta %99 hakli sorun Shdoclc.dll dir ( : cozummu ? update et, yeni bitane indir sonra safe mode da ac eskisiyle degistir... http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?shdoclc al bu da download linki ( : kolay gelsin

Hoca bi de bana soruyosan ie den cacik olmaz opera kullan en krali... http://www.opera.com/download/ boyle kisa yollar fln var, mesela adres bar a "g what is Shdoclc.dll" yaz direk google da arat, yada "n iraq" yaz google news de iraq la olani biteni ooren, d yaz download.com da arat, cok kral bi browser opera bi de wand var, sifreleri bi kere gir her sefer uurasma loginle :D
Toplam Hit: 1645 Toplam Mesaj: 6