folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder Shellcode Kullanımı

Shellcode Kullanımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MZMZ
    MZMZ's avatar
    Erkek
    Bir cok guvenlik sitesinde shellcodelar war. fakat kullanımı hakkında dogru durust dokuman bulamadım...Bilgisi olan paylaşabilirmi //(orn:http://securitydot.net/xpl/exploits/vulnerabilities/articles/1833/exploit.html)

Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın! Eski çınar şimdi noel ağacı; Dallarda iğreti yaprak utansın! Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın! Ölümden ilerde varış dediğin, Geride ne varsa bırak utansın! Ey binbir tanede solmayan tek renk; Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın! NFK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    compile et bakalım nolcak... tam olarak ben de anlamadım ama anladığım kadarıyla internetten bi program çek ve çalıştır mantığı var bunda, bunu metasploit'te de yapabilirsin, metasploiti bi dene derim...

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    shell kodlar sanırım makina dili kodları olarak biliyorum. Bu kodları programlalma dillerinde kullanıyoruz sanırım .Tam bir bilgim yokd denemedim kullanmadım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phantomxx
    phantomxx's avatar
    Erkek
    kardeş sen bunu site hacklemede kullanıcaksan remote fıle ıncluder programlarından birinin shell bölümüne shell adresini giriceksin sonra açık taratıcaksın açık yakalarsan bu shell adresin eğer etkin ise sana yazma hakkı vericek ama shell hesabı almanı öneririm beleş shell işe yaramıyo artık

İnsan ya hayrandır sana ya düşman, ya hiç yokmuşsın gibi unutulursun Yada bir dakika bile çıkmazsın akıldan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

buffer o. deilmi yanlışım yoksa ? eğer oysa aşşağıdan yak

hoja şimdi sana buffer overflowların çalışma mantıgını anlatamam bu saatte kusura bakma .. :(

ama ne düşün şimdi perl exp.lerde site hekırlıyosunya bundada pc hekırlama dallarına dogru inme olayı var buffer o. ların tarihi taa ebesinin nikahı 70 lerden başlıyo

tekrar kusura bakma cok uykum var eger bulamazsan googlede ben yarın anlatırım guzel bi dille ;)

ama var :D buffer owerflov nedir falan filan dorklarla kas gogeli 

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MZMZ
    MZMZ's avatar
    Erkek
    Adamlar YAHOO messengerin acigini bulmuş karsı .exe  tarafa/indirip caliştiriyolar.bunu compile etmek istiyorum visual studio yu yukledim ordaki C++  da normal win32 uygulamayı sectim attım kodları bazı satırlarda hata weriyor.başka kod koydum oda hata veriyo.hata vermeyen kod kalmadı milwormda...başka bi derleyicimi kullanılıcak???

Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın! Eski çınar şimdi noel ağacı; Dallarda iğreti yaprak utansın! Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın! Ölümden ilerde varış dediğin, Geride ne varsa bırak utansın! Ey binbir tanede solmayan tek renk; Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın! NFK
Toplam Hit: 2732 Toplam Mesaj: 6