Shellcode Kullanımı
-
Bir cok guvenlik sitesinde shellcodelar war. fakat kullanımı hakkında dogru durust dokuman bulamadım...Bilgisi olan paylaşabilirmi //(orn:http://securitydot.net/xpl/exploits/vulnerabilities/articles/1833/exploit.html)
-
compile et bakalım nolcak... tam olarak ben de anlamadım ama anladığım kadarıyla internetten bi program çek ve çalıştır mantığı var bunda, bunu metasploit'te de yapabilirsin, metasploiti bi dene derim...
-
shell kodlar sanırım makina dili kodları olarak biliyorum. Bu kodları programlalma dillerinde kullanıyoruz sanırım .Tam bir bilgim yokd denemedim kullanmadım.
-
kardeş sen bunu site hacklemede kullanıcaksan remote fıle ıncluder programlarından birinin shell bölümüne shell adresini giriceksin sonra açık taratıcaksın açık yakalarsan bu shell adresin eğer etkin ise sana yazma hakkı vericek ama shell hesabı almanı öneririm beleş shell işe yaramıyo artık
-
buffer o. deilmi yanlışım yoksa ? eğer oysa aşşağıdan yak
hoja şimdi sana buffer overflowların çalışma mantıgını anlatamam bu saatte kusura bakma .. :(
ama ne düşün şimdi perl exp.lerde site hekırlıyosunya bundada pc hekırlama dallarına dogru inme olayı var buffer o. ların tarihi taa ebesinin nikahı 70 lerden başlıyo
tekrar kusura bakma cok uykum var eger bulamazsan googlede ben yarın anlatırım guzel bi dille ;)
ama var :D buffer owerflov nedir falan filan dorklarla kas gogeli
-
Adamlar YAHOO messengerin acigini bulmuş karsı .exe tarafa/indirip caliştiriyolar.bunu compile etmek istiyorum visual studio yu yukledim ordaki C++ da normal win32 uygulamayı sectim attım kodları bazı satırlarda hata weriyor.başka kod koydum oda hata veriyo.hata vermeyen kod kalmadı milwormda...başka bi derleyicimi kullanılıcak???
Toplam Hit: 2732 Toplam Mesaj: 6