Shelle Bağlanma Sorunu ? ( Linux Server )
-
Merhaba arkadaşlar bir siteye shell yükledim fakat bu serveri rootlamak istiyorum ama bağlanamıyorum modemden 443 ve 2121 portları açtım kendi pc ip verdim modem güvenlik duvarını kapattıım bilgisayarda virüs programı yok güvenlik duvarı kapalı başka bir sitede bağlanıyorum başkasında bağlan diyorum donuyo onda sorun var ama bunda bağlanıyor diyor nerde yanlış yapıyorum resimleri attım başka sitelerde baktım hiç kimse bu konu hakkında bir bilgi vermemiş

-
tmm :D buldum bi arap formunda :D
-
çözümü yazsaydın hocam keşke.
-
Serverda antiler veya yapılan konfigrasyonlar reverse connect yapmana izin vermiyor olabilir hocam .
Çeşitli bypass yöntemleri var deneyebilirsin demeye kalmadan sorunu çözmüşsün .
Yöntemide yazarsan iyi olur
-
hocam arabick elemanlardn birisi bakdoor.pl dir bir perl paylaşmış onu srvera salladım sonra r57 çalışltırma satırına
perl backdoor.pl (modem ip) 2121 yazıp çalıştırdım böyle bağ landı çok güzel şimdi exploit bulamıyorum
linux 2.6.18-308 exploit lazım elinde olan varsa upload edebilirmi :D
-
o exploiti öle arayıp bulamazsın 250 dolar blackmartlarda var
-
EcHoLL bunu yazdı
o exploiti öle arayıp bulamazsın 250 dolar blackmartlarda var
doğru söylüyorsunuz hiçbir yerde yok herkez arıyor başka bir yol da mı yok peki ?
-
Biraz zor ama sistemde çalışan uygulamaları öğrenip onlarla ilgili buffer overflow veya daha farklı açıklar arayabilirsin .
bazı uygulamalarda privilege escalation expl0itler olabiliyor , bu sayedede root olabilirsün
-
başlık açmayayım dedim bari buraya yazıyım elinde olan varsa upload edebilirmi bu exploiti
Linux 2.6.32.26-175.fc12.x86_64