Shevchenko İle Oynamak Büyük Onur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Milan Servet'e karşılık Fernerbahceye Stam ve Nestayı önerir. Fenerbahce ve Servetteklife sıcak bakmaktadır. Servet" Sevchenko ile oynamak benim için büyük gurur" açıklamasını yaptı. Servet'in Shechenkoya olan hayranlığı malum zaten. Adamı şampiyonlar liginde gol kralı yaptı ;)

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    Sen Şampiyon Olmasanda Kupaları Almasanda :)

Bu Tezahurat Belkide İlk defa cuk Oturdu...

Ormanların Değil Alemin Kralıyız F.B...

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    firuz20
    firuz20's avatar
    Erkek
    feneri altın kafese koymuşlar.. cık cık demiş(bildiginiz uzere cik demesi lazım ama horozla olan ilişkisinden sonra gagası dönmüyormuş) :)

Credo quia absurdum!!Entropy
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Bunu Fenerlilere taş olsun die yazmadım ama neyse. Ben servete nedendir pek ısınamadımda. Ama Fenerli kadreslerim ustune alındıysa ne mutlu bana. Horozum...

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
Toplam Hit: 776 Toplam Mesaj: 4