Shift+Delete????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

dun akşam arkadaş benim bi tanıdk var shift+delete ile sildiklerini ve dahi format attıktan sonra önceki verileri buluo geri dedi

doğru mu var mı böle bişi

başlığı doğru yere açtığımdan emin değilim affola

Bu niymiş la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    doğru ben yanlışlıkla d ye format attım bi program var (gerçi biton program var ama ) silinen herşeyi gösteriyo ama geri alman için programı satın alman gerekiyodu uğraşmadı giden gitti...Haa bide üzerine bişey yazılmaması lazım uzun uzun anlatamam şimdi

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fearlessalien
    fearlessalien's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bildigim kadarıyla size anlatmak istedim...Siz bir veriyi sildiniz.Hatta Shift+Delete ile sildiniz.Yetmedi,R-Wipe Clean  ile veriyi hdd den 27 defa temizlediniz.Sizce veriler tamamen silindi mi? Recovery My files yada Magic Recovery gibi programlarla rahatlıkla verilerinizi kurtarabilirsiniz.Ama ben Recovery my files i öneririm.GB'larca veriyi kurtarır.Tek bir dezavantajı var bu programın;kurtardığı dosyaların isimlerini recovered-1  recovered-2 şeklinde isimlendiriyor ve sizde benim gibi dev bir arşive sahipseniz,bunları isimlendirmeniz uzun zaman alıyor..Birazda sabırlı olmak gerekiyor.En son recovery yaptığımda (250 gb hdd üzerinde) 39 saat sürmüştü..tabii yine kesin sonuç almıştım..

"Söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    kardeş o zaman şu programı bi upload etsen biyere link atsan bizde faydalansak benim elimdede var 1-2 program ama trial valla çok makbule gecer

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek
    aynen yaaaaw,şu programlardan birini bi upload eden çıksın indirelim?????

fasist kaynıyo ortalık yaa..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tevekkel
    tevekkel's avatar
    Erkek
    http://www.recovermyfiles.com/Download_RMF.html burada var indir bi dene bence en iyisi easyrecovery dir bu konuda gayet başarılı.ama yinede buna bakın derim

....?.
Toplam Hit: 1801 Toplam Mesaj: 6