Shlwapi.Dll Hatası
-
arkadaşlar bilgisayara trojan girmiş daha sonra düzelmiş vs.. bir arkadaşımın bilgisayarına fakat explorer başlatılmıyor.Belgelerimden girebiliyorsun ama
shlwapi.dll hatasının yanı sıra şu iki dll de sorun var;
msoert2.dll
nvmctray.dlldll dosyasını indirdim kopyaladım fakat kullanıldığı için değiştirmedi ne yapabilirim ?
-
Hangi servis ya da hizmetin bu dosyayı kullandığını bul.
Sonra Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Hizmetler yoluna git.
Hangi hizmet kullanıyorsa, o hizmeti durdur ve dll'ini kopyala. Ardından hizmeti tekrar başlat.
-
güvenli modda girip kopyalamayı dene. ama baktın mı dosyalara neymiş ne işe yararmış diye?
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------Hangi servis ya da hizmetin bu dosyayı kullandığını bul.
Sonra Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Hizmetler yoluna git.
Hangi hizmet kullanıyorsa, o hizmeti durdur ve dll'ini kopyala. Ardından hizmeti tekrar başlat.
-----------------------------
hocam explorer sanırım ama bilmiyormayrıca güvenli modda yaptım olmadı hainn
-
zumsuk eğer sistem eğer xp ise xp cd si ile onarma yapmayı dene (hani şu f8 ile sözleşmeyi kabul ettikten sonra çıkan onarma ekranından) eğer vista ise sistem geri yükleme yap eğer bunlardan sonuç alamazsan al yedeklerini ve format at. :)
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
zumsuk eğer sistem eğer xp ise xp cd si ile onarma yapmayı dene (hani şu f8 ile sözleşmeyi kabul ettikten sonra çıkan onarma ekranından) eğer vista ise sistem geri yükleme yap eğer bunlardan sonuç alamazsan al yedeklerini ve format at. :)
hoca xp cd side yok.Sorunum dllleri değiştiremiyorum onu çözsem iş bitecek -
unlocker kullan hocam. şimdi aklıma geldi direk yazıyım dedim :)